Νεκτάριος, πέντε συνεχόμενα χριστούγεννα μετά ....

Εικόνα Angela Papastavrou

Πέντε χριστούγεννα μετά που πρωτομίλησε, μετά την πρώτη εκχυση βλαστοκυττάρων, μετά την πρώτη του πρόταση, στην τέταρτη του θεατρική παράσταση, του συλλόγου μας, "Αγάπη & Ελπίδα", σας παρουσιάζει τον εαυτό του στον ρόλο του τρυποκάρυδου οπου ζητάει, πεντακάθαρα πλέον, τα καρύδια απο τον κόμη μελομακάρονο και τον φον κουραμπιέ για να τους περασει απεναντι πανω στα φτερά του.

Απολαύστε τον στο βίντεο εδώ

Link: https://www.facebook.com/video.php?v=10152455435616035&set=vb.556106034&type=2&theater

Τα παιδιά μας εχουν εξέλιξη αρκει να μην το βαζουμε εμείς κάτω και να τους προσφέρουμε ολα τα σωστά εφόδια και φυσικά την αγάπη μας 
Καλή χρονιά με προόδους.

Η περήφανη μαμά του Νεκτάριου, Αγγελική  

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.