Οι φόβοι μου έγιναν πραγματικότητα!

Εικόνα ελπίδα
Οι φόβοι μου έγιναν πραγματικότητα. Η ψυχοκινητική ανωριμότητα, μετά από δυο μήνες έγινε ψυχοκινητική καθυστέριση. Όταν ξεκίνησα να γράφω στο NOESI.gr ανησυχούσα απλά για τον υποθυροειδισμό της μικρής, να προλάβω τον κρετινισμό. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι τέσσερεις μήνες μετά και αφού έχει ρυθμιστεί, ο γιατρός μας θα τον συσχέτιζε με πιθανή χρωμοσωμική ανωμαλία ή συνδρομικό υπόστρωμα, λόγω αυτής της σφαιρικής ψυχοκινητικής καθυστέρησης. Έγιναν λήψεις για αμμινογράμματα ώστε να αποκλησθούν τυχόν μεταβολικά νοσήματα, και πάμε για καρυότυπο και όλα τα σχετικά στο τέλος του μήνα. Όλη μας η ζωή ήρθε τα πάνω κάτω! Δεδομένου ότι στο νησί υπάρει μόνο λογοθεραπεύτρια, δεν έχουμε ούτε εργοθεραπευτή, ούτε ενδοκρινολόγο, ούτε παιδοψυχολόγο και γενικά είμαστε πολύ πίσω σε τέτοια θέματα, δεν αποκλείουμε ούτε την μετακόμιση προς μία μεγαλύτερη πόλη,έτσι ώστε να της κάνουμε την ζωή πιο εύκολη. Δεν είμαστε εύποροι, εγώ πλέον σταμάτησα να δουλεύω και το μεροκάματο του συζύγου είναι αρκετό μόνο για τα καθημερινά. Αλλά δεν μας φοβίζει... με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας.

Σχόλια

Και να μη σταματήσετε

Εικόνα Σοφία
Κουράγιο με πίστη και ελπίδα και τότε τα βήματα θα γίνουν δέκα μπροστά.
like0

Πίστη

Εικόνα Anonymous
Να έχετε μεγάλη πίστη και θα τα καταφέρετε. Το έχω ξαναγράψει και το πιστεύω απόλυτα. Οταν νοιώθεις ότι όλα έχουν χαθεί και έχεις απογοητευτεί, στρέφεις τα μάτια σου προς τα πάνω και παρακαλείς. Και ακούγεσαι. Πίστεψέ το και θα δεις, θα βρεθεί λύση για το παιδί σου. Με τις δικές σας προσπάθειες, με βοήθεια γιατρών και με πίστη όλα σιγά σιγά θα γίνουν. Σου εύχομαι καλό κουράγιο και καλή συνέχεια Φιλικά, Κατερίνα Ζαρίφη
like1

Πίστη

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Αγαπητή μου Ελπίδα, Το έχω ξαναγράψει αλλά θα το πω και σε σένα γιατί το πιστεύω πραγματικά. Πίστη μεγάλη να έχεις και ο Θεός δεν σε αφήνει. Κάντε την προσπάθειά σας σαν γονείς, θα κάνει και το παιδί σου τη δική του προσπάθεια γιατί έτσι θα μάθει από σένα. Ξέρεις όταν απελπίζεσαι, απογοητεύεσαι και όλα αυτά τα αρνητικά που σε πιάνουν, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σηκώσεις τα μάτια ψηλά και να ζητήσεις βοήθεια από πάνω. Και αν πραγματικά το πιστέψεις θα έρθει. Εξ΄αλλου είπαμε ότι αυτά τα ειδικά αγαπημένα παιδιά, είναι τα εκλεκτά του ουρανού. Και αν το πιστεύει αυτό ο γονιός το μεταδίδει και στο παιδί του. Και πάντα γίνονται θαύματα καλή μου Έλπίδα. Εύχομαι καλό κουράγιο και καλή συνέχεια. Φιλικά, Κατερίνα Ζαρίφη
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.