Όταν ανοίγουν οι καρδιές!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Λίγους καιρό πριν, όταν πρωτάνοιξα την ιστοσελίδα του "ΝΟΗΣΗ" και έγραψα το πρώτο βιολόγιό μου, ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα έβρισκα ανταπόκριση στο πρόβλημά μου από ανθρώπους που καλά-καλά δεν ξέρω αλλά όμως έχουμε κάτι κοινό... τα παιδιά μας και την αγωνία μας γι' αυτά. Βρήκα απαντήσεις σε θέματα που με απασχολούσαν και... απόκτησα ένα καινούργιο φίλο, το "ΝΟΗΣΗ", αλλά το πιο σημαντικό ήτα που μπόρεσα και έβγαλα προς τα έξω χωρίς ντροπή, ίση προς ίσους, το πρόβλημά μου. Ευχαριστώ "ΝΟΗΣΗ". Με την ελπίδα να συνεχίσετε έτσι και στον μέλλον Μαίρη Βελλή.

Σχόλια

Κουρασμένη

Εικόνα ανώνυμο
Εχω διαβασει το βιολογιο σου οπως και ολων των αλλων μελων και οπως εχω πει σε προηγουμενο σχολιο η "Νόηση" αποτελει οαση στην ψυχη μας που βαλλεται καθημερινως. Σαφως η περιπτωση της κορης μου ειναι αυτο που λενε προβλημα ανυπαρκτο μπροστα στα δικα σας πιο δυσκολα παρολα αυτα ομως αν διαβασεις λιγο αναλυτικοτερα αυτο που λεγεται πολυ συχνα ειναι μια κατασταση εξαντλητικη για την οικογενεια που βιωνει με ενα παιδακι υπερκινητικο η δυσπρακτικο. Καθημερινα ευχαριστω τον Θεο για το αγγελουδι μου αλλα δεν μπορω να μην αντιδρω με την κοινωνικη προνοια... Θα επικοινωνησω μαζι σου απο βδομαδα, αν εχεις MSN θα ηταν ακομα καλυτερα, η ταχυδρομικη μου διευθυνση ειναι eleftheria2002@hotmail.com και το κινητο μου 6976535616. Νοιωθω πολυ κουρασμενη απο τον περιγυρω και της κουλτουριαρικες απαντησεις τους και αρχισα να τους βαριεμαι, νομιζω πως ή θα τα παρατησω ολα ή το μονο που θα κανω ειναι να συνεχισω την εργοθεραπεια. Σου ευχομαι ενα ευχαριστω Σαββατοκυριακο.
like1

Επιμένω, δεν είσαι μόνη σου!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Ο λόγος που σου στέλνω e-mail αντί μιας προσωπικής μας επικοινωνίας είναι γιατί θέλω να ακούσουν κι άλλα ατομα με παρόμοιες περιπτώσεις ότι δεν είναι μόνοι τους. Ομως σίγουρα θα επικοινωνήσουμε και σε προσωπικό επίπεδο. Δυστυχώς δεν έχω MSN, σκέφτομαι όμως να βάλω. Στο είπα πριν στο λέω και πάλι, μπορεί όπως σωστά λές να μην έχουμε την ίδια σοβαρότητα στο πρόβλημά μας όμως η λογική που τα διέπει είναι η ίδια δηλ. ξεφεύγεις από το τυπικό και αυτό είτε τρομάζει/σοκάρει είτε το αφήνεις στην τύχη του (σε ηπιες μορφές). Καλή μου φίλη, απάντησέ μου. Εντάξει σε νοιώθω γιατί τα έχω ζήσει και εγώ, κουράστηκες ναι, τον περίγυρο τον παρατάς, τα άλλα δεν γνωρίζω τι εννοείς, τα παρατάς κι αυτά, το παιδάκι σου όμως; το παρατάς κι αυτό (έμμεσα); Θα τα πούμε σύντομα. Με ενδιαφέρον Μαίρη Βελλή
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.