Ούτε η NASA

Εικόνα Μαριλένα Κοιλανιώτη
Φώτο του Ρίκου. Κλικ για μεγέθυνση.Πριν την εκτόξευση τέτοια διεξοδική προετοιμασία, recovery plan και διπλοτσεκάρισμα! Σακίδιο checked, νερό checked, χυμός και μαζί ποτήρι - επ' ουδενί καλαμάκι! - checked, φαγητό μέσα, πρόγραμμα και κάρτες double checked, συνοδός δηλώνει πανέτοιμη και η αυτοκινητοπομπή για το νηπιαγωγείο ξεκινά εν χορδαίς και οργάνοις. Φώτο του Ρίκου. Κλικ για μεγέθυνση.Κόψτε φάτσα αγαπητοί, ξεκινήσαμε σχολείο, φάγαμε τα νύχια μέχρι την πρώτη φάλαγγα από την αγωνία και τον ενθουσιασμό - μα πού τα κρύβαν τόσα παιδάκια μαζεμένα!! - σίγουρα κάναμε κάποιες κουλαμάρες αλλά κάναμε και μερικά σωστά, και συνεχίζουμε Νιόνιο! Ο μεσιέ Ρίκος και η μαμά αυτού σάς εύχονται μια κα-τα-πλη-κτι-κή χρονιά, την αγάπη μας, παίδες :-)

Σχόλια

Ρίκο Φιρφιρίκο

Εικόνα arlekinos
Ρίκο Φιρφιρίκο είσαι γλύκας και η σάκα σου πάει ταμάλα! Ο ποιος καλός ο μαθητής, είμαι εγώ στην τάξη!!!!!!!!!
like0

Kοκκινίζω - και καλά :-)

Εικόνα Μαριλένα Κοιλανιώτη
Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Όλο το προηγούμενο 15θήμερο μέχρι να τα ταχτοποιήσω όλα (Ένταξη, διευθύντρια, σχολική σύμβουλο, συνοδό) ήμουν την ημέρα σε κατάσταση αλλοφροσύνης και το βράδυ σε καταστολή με αταράξ, αλλά το ότι μοιράζομαι πλέον μαζί σας τη συγκεκριμένη φώτο τα άξιζε όλα. Επίσης, οι γνώσεις της πρώτης μέρας μάς πέσαν κάπως βαριές κι έτσι σήμερα κάναμε μια επιληπτική κρίση και οικουρούμε, αλλά το θέμα είναι ότι διαβήκαμε το Ρουβίκωνα.
like0

Μπράβο σας!!!

Εικόνα Soula
Μπραβο σας!!! Καλη αρχη με υγεια, δυναμη και κουραγιο απεναντι στους διευθυνοντες + δασκαλες + γονεις + κοινωνια που μας εχει βαλει στο τριπακι να ειναι ολα τελεια. Καλη αρχη λοιπον και καλη συνεχεια. Με εκτιμηση, Σουλα
like1

Τμήμα Ένταξης

Εικόνα Basilios
Μάλλον πρέπει να είμαστε η εξαίρεση στο θέμα. Ούτε μια δυσκολία δεν συναντήσαμε στο θέμα του Τμήματος Ένταξης. Απεναντίας όλοι οι εμπλεκόμενοι μέχρι τώρα ήταν άψογοι. Η δασκάλα γνώστης της κατάστασης αγκάλιασε τον Άγγελο και αυτός ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Ζήτησε εκθέσεις από όσους ιδιώτες τον παρακολουθούν, πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όλα πηγαίνουν οσο καλά μπορούσαν να πάνε.
like0

Kαλή δύναμη

Εικόνα miky
Mε τις πιo ζεστές ευχές σε μανούλα και πριγκηπόπουλο! Να πάει όσο καλύτερα γίνεται η σχολική χρονιά. M' αρέσει ο τρόπος που το θέτεις, πραγματι το βήμα είναι μεγάλο και σημαντικό, είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Πες μας λεπτομέρειες της καθημερινότητας!! Τι πρόγραμμα εχει; Εσυ έχεις επιφυλάξεις για το ρόλο της συνοδου; Εμένα με απασχολεί λίγο αυτή η λεπτή ισορροπία.. Μήπως εξαρτηθεί απο τη συνοδό και αυτό λειτουργήσει αρνητικά για την ενσωμάτωση στην ομάδα; Αλήθεια πως επικοινωνείτε με τη συνοδό; Χρησιμοποιείτε κάποια φόρμα αναφοράς ή τα λέτε δια ζώσης; Εχω κι άλλες απορίες, είπα να περιοριστώ στα συγχαρητήρια, χαίρομαι να μαθαίνω θετικές εξελιξεις! Ο Ρίκος χαίρεται με τα πολλά παιδάκια απο ό,τι κατάλαβα, μπράβο!!! Εγω χτες το μεσημέρι διάβασα περιχαρής ότι ο δικός μου πρίγκηπας έκανε τραμπάλα για 3 ολόκληρα λεπτά με ένα συμμαθητή του, τον οποίο κοίταζε καθ όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού. [Προχτές που τον πλησίασε το ίδιο παιδάκι για να κάνουν τραμπάλα ο μικρούλης μου την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ...] Σε αναμονή λεπτομερειών, με πραγματικό ενδιαφέρον και πολλή αγάπη, Miranta
like0

Aκούτι ακούτι

Εικόνα Μαριλένα Κοιλανιώτη
Σούλα, σ' ευχαριστώ πολύ, δε γνωρίζω προσωπικά κανέναν από εδώ μέσα (ακόμα), αλλά είστε οι άνθρωποι που θέλω να μοιραστώ αυτή τη στιγμή. Επίσης σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Βασίλειε, χαίρομαι γι' αυτό που ακούω, εμένα προηγήθηκε η επαφή με πολλούς δυσκοίλιους αρμόδιους, εξού και η ανακούφιση. Μιράντα Μιράντα, όλα θα στα πω, stay tuned.
like0

Εδώ να μείνεις

Εικόνα ligeri
Φατσούλα δεν θα πει τίποτα. Και μια μαμά που πιάνει πουλιά στον αέρα και πηρε την θέση που της αξίζει στην σελίδα μας [θέλω κάτι πιο τρυφερό να πώ για τη "Νόηση" αλλά φοβάμαι μη παραξηγηθώ] και το σπουδαιότερο στην καρδιά μας. Εδώ να μείνεις, δική μας νά 'σαι. Με αγάπη, Λυγερή
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.