Παιδικοί Σταθμοί ΑμεΑ

Εικόνα Koinoniologos
Καλησπέρα σε όλους, αν και έχω καιρο να γράψω, παρακολουθώ τακτικά τα δρώμενα και παρόλα αυτά, έχω την εξής απορία. Υπάρχουν δημόσιοι Παιδικοί Σταθμοί, που να αναλαμβάνουν τη φύλαξη παιδιών μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου; Αν για παράδειγμα κάποια μητέρα είναι εργαζόμενη και δεν έχει που να αφήσει το παιδί της με συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, τι πρέπει να κάνει για να μην σταματήσει να εργάζεται (π.χ. η μητέρα μου έχει σταματήσει να εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια); Ευχαριστώ

Σχόλια

Παιδικοί Σταθμοί ΑμεΑ

Εικόνα Eidiki Paidagwgos
Υπάρχουν παιδικοί που να αναλαμβάνουν φύλαξη - φροντίδα παιδιών με ειδιαιτερότητες;; Φέτος που ψάχναμε μαζί με μια μαμά δεν βρήκαμε κανέναν ούτε ιδιωτικό! Για δημόσιο ούτε λόγος :( [Εκτός αν δεχθούν το παιδί σε "γενικό" παιδικό σταθμό αλλά εκεί χωράει μεγάλη συζήτηση το θέμα.] Γενικότερα οι δομές για ΑΜΕΑ είναικαθαρά εκπαιδευτικές (σχολεία: Νηπιαγωγεία - Δημοτικά κ.τ.λ.) και απο φύλαξη ίσως μόνο κάποιο Κέντρο Ημέρας...
like1

Κέντρα Ημέρας

Εικόνα Γιάννης_1970
Σε Κέντρα Ημέρας νομιζω γινεται μονο. Στην Ελλαδα αυτα.... Εξω ισως ειναι αλλιως, οπως και πολλα άλλα ...
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.