Cem Kinaci και αυτισμός (υοερβαρικό οξυγόνο)

Εικόνα Koinoniologos
Καλησπέρα, τυχαίνει μήπως να γνωρίζει κανείς τον Dr. Cem Kinaci; Έχω ακούσει οτι ειδικεύεται σε περιπτώσεις αυτισμού και ακολουθεί πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας πάνω απ' όλα αποτελεσματικές..

Παιδικοί Σταθμοί ΑμεΑ

Εικόνα Koinoniologos
Καλησπέρα σε όλους, αν και έχω καιρο να γράψω, παρακολουθώ τακτικά τα δρώμενα και παρόλα αυτά, έχω την εξής απορία. Υπάρχουν δημόσιοι Παιδικοί Σταθμοί, που να αναλαμβάνουν τη φύλαξη παιδιών μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου;

Ανεξέλεγκτη συμπεριφορά και αντιμετώπιση

Εικόνα Koinoniologos
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ξαναγράψει εμμέσως για την συγκεκριμένη θεματική αλλά όχι για αυτή καθαυτή. Πρόκειται για τη συμπεριφορά του μικρού μου αδερφού (του Γιαννακη), η οποία παραμένει ανεξέλεγκτη παρά τα "όρια" στα οποία υποβλήθηκε, πρακτική που βασίστηκε σε συμβουλές χρηστών (του οποίους και ευχαριστώ πάρα πολυ, καθώς πολλές συμβουλές αποτέλεσαν χρήσιμα εργαλεία). Τι εννοώ όταν μιλάω για ανεξέλεγκτη συμπεριφορά: Ο Γιαννάκης θέλει πάντοτε να περνάει το δικό του.

Θεραπεία με βλαστικά κύτταρα

Εικόνα Koinoniologos

Τυχαίνει μήπως να γνωρίζει κανείς εαν όντως τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία θεραπείας με βλαστικά κύτταρα σε περιπτώσεις νοητικής στέρησης, ή αυτισμού ή οποιασδήποτε άλλης νοητικής πάθησης; Έτυχε να πληροφορηθώ πως υπήρξε η περίπτωση όπου άτομο με κάποια νοητική πάθηση (στέρηση νομίζω) το οποίο παρουσίαζε σημαντική ανικανότητα σε πολλους τομείς και υποβλήθηκε σε τέτοιου είδους διαδικασία παρουσίασε σημαντικότατη βελτίωση. Θα ήμουν ευγνώμων σε οποιαδήποτε πληροφορία ή σχόλιο.

Εκπαίδευση, Κοινωνικότητα και Aυτοεξυπηρέτηση

Εικόνα Koinoniologos
Κάθε συμβουλή ή σχόλιο ευπρόσδεκτο. Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι 19. Έχω έναν αδερφό 9 ετών ο στον οποίο δεν έχει εξακριβωθεί από τι ακριβώς πάσχει, ωστόσο η πλειοψηφία των συμπτωμάτων οδηγεί στον αυτισμό και όπως είναι φυσικό αντιμετωπίζουμε μια πληθώρα προβλημάτων τοσο ατομικών όσο και σαν οικογένεια σε σχεδόν όλους τους τομείς - κοινωνικούς, ψυχολογικούς κτλ - χωρίς ποτέ να βρίσκουμε μια άκρη να πιαστούμε!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.