Παιδικός Σταθμός για παιδιά που είναι στο φάσμα

Εικόνα Sazoula
Υπάρχουν ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί στο κέντρο ή στα νότια προάστια που να δέχονται παιδιά που ειναι στο φάσμα το αυτισμού ή κάποια οργανωμένα Κέντρα με πρωινά προγράμματα για παιδάκια από 3 ετών και πάνω;

Σχόλια

Σταθμοί στα Νότια που να λένε πως δέχονται παιδιά με αυτισμό

Εικόνα Ο πλανήτης της Φανής
Δυστυχώς (ή και ευτυχώς) δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι σταθμοί στα Νότια που να λένε πως δέχονται παιδιά με αυτισμό. Το δυστυχώς πάει στο ότι μπορεί και να μη δέχονται (έχω ακούσει, αλλά με επιφύλαξη η συνεργασία γονέων - από την πλευρά των ιδιοκτητών σίγουρα πάντως δεν υπήρχε διάθεση για συνεργασία). Το ευτυχώς το λέω αφ'ενός γιατί θα επρόκειτο πάλι για μια "ειδική κατηγορία σχολείων για συγκεκριμένα παιδιά", αφ' ετερου γιατί θα τρόμαζαν-ναι αυτή ειναι η λέξη- τους υπεύθυνους των "φιλικών προς τον αυτισμό" σταθμών, πως θα γεμίσουν με "τέτοια παιδιά". Όπως έχω πολλές φορές δηλώσει, είμαι 100% υπέρ της ένταξης, για να την επιτύχουμε όμως χρειάζεται συνεργασία από όλες τις πλευρές. Οι γονείς πρέπει να ενημερώσουν το σχολείο για τη διάγνωση του παιδιού και να τους δείξουν το πόσο λειτουργικό είναι παρά μια τέτοια γνωμάτευση. Πολλές φορές οι άνθρωποι δε γνωρίζουν και ταυτίζουν τον αυτισμό με πλήρη απουσία επικοινωνίας, επιθετική συμπεριφορά και πολλά, πολλά προβλήματα! Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και γονείς (οι οποίοι επίσης από φόβο) δεν ενημερώνουν τα σχολεία κι έτσι οι παιδαγωγοί βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωποι με μια άγνωστη σε αυτούς κατάσταση που πραγματικά δε ξέρουν πώς να διαχειριστούν! Τέλος, το παιδί με αυτισμό, όπως ΟΛΑ τα παιδιά, θα πρέπει να έχει κατακτήσει κάποιες δεξιότητες πριν ενταχθεί σε ένα σχολείο! Ας μην ξεχνάμε πως αυτό ακριβώς ακολουθούν τα σχολεία για όλα τα παιδιά! Αν λάβετε αυτούς τους παράγοντες υπ'όψιν σας, τότε νομίζω θα μπορέσετε να αποφασίσετε το πιο κατάλληλο περιβάλλον - σε αυτή τη φάση - για το παιδί σας και θα έχετε και κάθε δικαίωμα να το διεκδικήσετε. Καλή επιτυχία Φανή Βαγγελάτου
like3

Παιδικός Σταθμός για παιδιά που είναι στο φάσμα

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Καλησπερα sazoula. Ιδιωτικο σταθμο δεν ξερω.Γ νωριζω δημοσιο παιδικο σταθμο, ο οποιος κανει εξαιρετικη δουλεια. Δεν σου γραφω το ονομα μηπως θεωρηθεί διαφημηση. Αν σε ενδιαφερει το E-mail μου ειναι: hramixalhs@yahoo.gr Φιλικα, Κικη
like1

Διαφήμιση είναι ή δεν είναι

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Δεν είναι διαφήμιση να γράψετε μια συμβουλή από προσωπική άποψη. Κι αν κάτι πιστεύουμε ότι είναι διαφήμιση αθέμιτη, όμορφα και ωραία σας το λέμε και το ρυθμιζουμε άμεσα.
like5

Με ενδιαφέρει να μάθω για τον δημόσιο Παιδικό Σταθμό

Εικόνα Sazoula
θα ηθελα μάθω για τον δημοσιο παιδικό σταθμό. Δεν μπορω να στείλω email γιατι εχει κάποιο προβλημα το κομπιούτερ μου. μα θελεις στείλε μου στο email μου λεπτομέρειες γιατι με ενδιαφερει. Ευχαριστω.
like2

Για την sazoula

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
sazoula αν δεν μπορεισ να μου στειλησ το mail σου,παρεμε στο τηλ.6973241559.Θα χαρω να βοηθησω. Φιλικα κικη
like5

Πώς θα ανεβασω βιντεο μου στο NOESI.gr;

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
agkou καλημερα, θα ηθελα τη βοηθεια σου.Θελω να ανεβασω ενα βιντεακι 1,5 λεπτο στο NOESI.gr. Γινεται? Με εκτιμηση, Ηρα
like2

Βίντεο στο NOESI.gr

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Καλημέρα :) Για να "ανεβάσετε" βίντεο στο NOESI.gr θα πρέπει να το έχετε "ανεβάσει" σε κάποια υπηρεσία που φιλοξενεί βίντεο, όπως το YouTube ή το Vimeo. Έπειτα θα χρησιμοποιήσετε το link για το βίντεό σας και θα κάνετε τη δημοσίευση. Άμεσα, μόλις δούμε το βίντεο και εγκρίνουμε τη δημοσίευσή σας για εμφάνιση στην κεντρική σελίδα του NOESI.gr θα κάνουμε τα υπόλοιπα ώστε να "παίζει" το βίντεο κανονικά στους επισκέπτες μας.
like4

Ευχαριστω

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.
like1

Αναμένουμε :)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Περιμένουμε να δούμε βίντεο (όλοι στους δέκτες σας) :))
like4

Θελω παλι βοηθεια

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
agkou οπωσ θα καταλαβεσ ειμαι παντελωσ ασχετη.Επιτελουσ καταφερα να αναρτησω το βιντεακι στο youtube.Απο κει και περα πωσ θα το στειλω στο noesi?Εξηγησε μου τι πρεπει να κανω,σαν να μηλασ σε πενταχρονο! Σε ευχαριστω και παλι
like6

Γεια και χαρά :)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Λοιπόν θα κάνετε το εξής: 1. Κάνετε μία δημοσίευση στο "βιολόγιό" σας. Δηλαδή, αφού μπείτε στον λογαριασμό μέλους, πατήστε "πες" από το μενού στο πάνω μέρος των σελίδων και γράψτε ένα νέο "βιολόγιο". 2. Βάλτε ό,τι κείμενο θέλετε, για να συνοδέψετε το βίντεο! 3. Αντιγράψτε μέσα στο κείμενο στο "βιολόγιο" τη διεύθυνση από τη σελίδα όπου παίζει το βίντεό σας. Ξεκινά από http://... ή www... και βρίσκεται στο πάνω μέρος κάθε σελίδας. Έτσι θα βρούμε το βίντεο και θα το ενσωματώσουμε στο "βιολόγιό" σας.
like3

Ευχαριστω και παλι

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Σασ ευχαριστω πολυ.
like6

Εκανα την δημοσιευση

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Εστειλα τη δημοσιευση στο βιολογιο,και τι σελιδα του βιντεο. Καλο βραδυ και παλι ευχαριστω
like2

Παιδικός σταθμός στα νότια προάστια

Εικόνα badcafe
Εγώ γνωρίζω από μια φίλη μου που μένει στη Γλυφάδα, ότι πηγαίνει το παιδάκι της σε ένα κέντρο πρώιμης παρέμβασης στο Παλ. Φαληρο και απ' ότι μου έχει πει είναι πολύ ευχαριστημένη.
like4

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.