Ιδιωτική ασφάλιση για παιδί με ΔΑΔ

Εικόνα Sazoula

Εχω ενα αγορακι 6 ετων που ειναι στο φασμα του αυτισμου και μεσα σε ολη την καθημερινη αναζητηση για να του προσφερω οτι καλυτερο μπορω σκεφτηκα να του κανω και μια ιδιωτικη ασφαλιση υγειας. Πολλοί  γονεις μπορει να το γνωριζετε, εγω δεν το ηξερα, οτι καμια ασφαλιστικη δεν μου το ασφαλιζει διοτι εχει ΔΑΔ. Απλα ηθελα να το δημοσιευσω γιατι καποιοι γονεις μπορει να ξερουν περισοτερα για το θεμα.

Άτυπος αυτισμός / Διάγνωση ΚΕΠΑ

Εικόνα Sazoula

Έχω ένα αγοράκι 5 ετών με διάγνωση από ΚΕΠΑ ατυπο αυτισμο που ληγει σε 5ετη. Θα ηθελα να μαθω, ο ατυπος αυτισμος που μας εδωσαν απο τα ΚΕΠΑ δεν ανηκει στις 43 μη αναστρεψιμες παθησεις;

Παιδικός Σταθμός για παιδιά που είναι στο φάσμα

Εικόνα Sazoula
Υπάρχουν ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί στο κέντρο ή στα νότια προάστια που να δέχονται παιδιά που ειναι στο φάσμα το αυτισμού ή κάποια οργανωμένα Κέντρα με πρωινά προγράμματα για παιδάκια από 3 ετών και πάνω;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.