Ταινία: "Martian Child"

Εικόνα Panic
Οσοι δεν εχετε δει την ταινια "Martian child" σας την συστηνω ανεπιφυλακτα. Οχι ως κριτικος κινηματογραφου, που δεν ειμαι, αλλα ως ατομο που ενδιαφερεται για αυτα τα ξεχωριστα παιδια. Δειτε την και ελάτε μετα να κανουμε ενα διαλογο πανω σ' αυτην...

Γειά σας, συνάντησα τη Star, ας συζητήσουμε για Tomatis και ΑΒΑ

Εικόνα Panic

1. Αρχικα θελω να ευχαριστησω θερμα, δημοσια την Star για τον κοπο που εκανε να με συναντησει και να μου απαντησει σε πολλες ερωτησεις μου.

2. Παρακαλω οποιονδηποτε γνωριζει κατι για τη μεθοδο Tomatis να μου δωσει καποιες πληροφοριες και την προσωπικη του αποψη γι αυτο.

Η αρετή μας είναι η αμοιβαία μας χρησιμότητα

Εικόνα Panic
Τα παντα ειναι ανυπαρκτα πριν τα σκεφτεις και πριν τα πραξεις. Οχι μοναχα να τα σκεφτεις, ή μοναχα να τα πραξεις, μα να τα πραξεις και να τα σκεφτεις μαζι. Και σεις, αδερφια μου, πολυ με βοηθησατε. (Κανενας δεν υπαρχει μόνος χωρις τη βοήθεια του άλλου.) Τωρα λοιπον, βαθια και σιγουρα, μπορω να σας το πω,

Διατροφη και Αυτισμος - Φανταστικο παιχνιδι και Αυτισμος

Εικόνα Panic

1. Διαβασα ενα αρθρο ενος διασημου μοντελου - μητερας παιδιου με αυτισμο, στην οποία ανεφερε οτι αλλαξε τη διατροφη του παιδιου της. Παρακαλω, οποιον γνωριζει περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα αυτο να με διαφωτισει. Μπορει η διατροφη να παιξει καθοριστικο ρολο; Μπορεί έχω ακουσει αλλά πώς;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.