Παροχές λόγο- και έργο- από τον ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Παρακαλώ πολυ αν καποιος γνωριζει να με ενημερωσει. Ενδιαφερομαι ο Οδυσσεας να κάνει λογο- και εργο- στο σπιτι και οχι σε κέντρο. Αν ο λογοθεραπευτης και ο εργοθεραπευτης κόβουν απόδειξη σε εμένα εγω παίρνω όλο το ποσο απο τον ΕΟΠΥΥ ή λιγότερο απο αυτο που αναγραφει η απόδειξη. Χρειάζομαι και σφραγίδα παιδοψυχιάτρου; Αν κάποιος γνωριζει ας με ενημερωσει άμεσα.

Σχόλια

Θεραπείες στο σπίτι...

Εικόνα kate 19
Καλησπέρα! έχετε περάσει απο αξιολόγηση εργοθεραπείας και λογοθεραπείας απο τον ΕΟΠΥΥ? Αν ναι θα σας έχουν γράψει κάποιο αριθμό θεραπειών που χρειάζεται ο Οδυσσέας... πολύ απλά θα βρείτε τους θεραπευτές που θέλετε για να έρχονται στο σπίτι και θα σας κόβουν παροχή υπηρεσιών (απόδειξη με τον αριθμό θεραπειών που σας έχουν δώσει απο τον ΕΟΠΥΥ). Τα χρήματα για λογοθεραπεία είναι 10€ συνεδρία και για εργοθεραπεία είναι 1,23€ συνεδρία δυστυχώς! Θα πρέπει οι θεραπευτές να σας δώσουν επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου κ άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αλλά και μια λίστα με τις ημερομηνίες που έγιναν οι συνεδρίες με το παιδί κάθε μήνα μαζί με την απόδειξη....αυτά! Ελπίζω να σας βοήθησα... Δεν χρειάζεται κάτι απο παιδοψυχίατρο! Καλή δύναμη...
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.