Περνά ο καιρός και ο Άρης μεγαλώνει

Εικόνα Almak

Περνά ο καιρός και ο Άρης μεγαλώνει. Εξελίσσεται γίνεται καλύτερος , πιο προσιτός πιο εύκολος για εμάς. Με πληγώνει αφάνταστα η ανάγκη που έχει για φλερτ.

Εκδηλώνει την προτίμησή του αμέσως με το που βλέπει γυναίκα της αρεσκείας του (δεν θα σας περιγράψω ποιες του αρέσουν). Με πληγώνει αυτή η κατάσταση διότι γνωρίζω πως δεν είναι δυνατόν να βρει ανταπόκριση. Ίσως επειδή μπαίνω στην θέση του (για λίγο) και θεωρώ πως τον στεναχωρεί η μη ανταπόκριση από το άλλο φύλλο. Σχολείο συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά σε δημόσιο ειδικό δημοτικό σχολείο. Έχουμε την τύχη να πηγαίνει σε ένα ίσως από τα καλύτερα ειδικά δημοτικά σχολεία της Ελλάδας. Ολοκαίνουργια κτίρια, εξοπλισμός, καλυμμένες όλες οι θέσεις ειδικοτήτων... παιδαγωγοί ψυχολόγοι οικογενειακός σύμβουλος, εργοθεραπευτής, λογοθεραπευτής, νοσηλεύτρια... και τέλος ένας διευθυντής ο οποίος έχει όρεξη αλλά και λόξα με την δουλειά του. Μπορεί από κάποιους να είναι παρεξηγημένος, όμως δύσκολα θα βρούμε άλλον να μπορέσει να κρατήσει το σχολείο σε τέτοιο επίπεδο. Π

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Άρη μας σε μερικά βίντεο (που ελπίζω να καταφέρω να φανούν) όπου δουλεύει περιστασιακά, κάνει ποδήλατο , και κουρεύει τον πατέρα του!!!!!

Τα βίντεο έχουν αφαιρεθεί. Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Δυστυχώς, δεν είναι πλέον διαθέσιμα μέσω του www.noesi.gr.

Σχόλια

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο

Εικόνα anna23
Σας ευχομαι οτι καλυτερο και να συνεχισει ο Αρης και το ποδηλατο και τη δουλεια και οτι αλλο επιθυμει!!!!!!!!
like0

Almak εύχομαι καλή χρονιά να χαίρεσαι το όμορφο αντράκι σου

Εικόνα Ρήνα
Almak ευχομαι καλη χρονια να χαιρεσαι το ομορφο αντρακι σου, μπραβο και στους δυο για το κουρεμα, στον Αρη για τη προσοχη του και σε σενα για την εμπιστοσυνη σου για δε το τραπεζι τι να πω; Μπραβο στη δουλεια του σχολειου. Τελεια τα εφτιαξε το παιδι και διορθωνε και τις ατελειες... Τωρα για το φλερτ, σε καταλαβαινω απόλυτα, προσπαθηστε να δημιουργησετε ενα ενδιαφερον π.χ. συλλογης CD με το ειδος των τραγουδιων που του αρεσουν που θα τον κρατα χαλαρο και απασχολημενο αν και πιστευω οτι τωρα πια η πειρα του "βετερανου" θα σε καθοδηγησει καλυτερα. Καλη δυναμη.
like0

Αλέξανδρε, αυτός ο γιος σου

Εικόνα Ιουλία Σαββα
...αυτός ο γιος σου έχει γίνει ένας κούκλος! Μην απογοητεύεσαι για τα φλερτ του. Σε τελική ανάλυση, ποτέ δεν ξέρεις... Να είστε καλά!!!
like0

Φοβερός ο μικρός!!

Εικόνα Arntin
Αλέξανδρε, τι να πω?? Κούκλος ο γιος σου. Να τον χαίρεσαι.
like0

Είναι υπέροχος!!!

Εικόνα Jo
Πόση χαρά μας δώσατε με αυτά τα βίντεο!!!Μπράβο στον 'Αρη και σε εσάς!!!Συνεχίστε χωρίς άγχος!Σκεφτείτε χρόνια πριν πιστεύατε πως θα φτάνατε εδώ?Κι όμως πόσο υπέροχος είναι πάνω στο ποδήλατό του!!! Κάντε την αγάπη σας να καλύψει όλες τις ανάγκες... Δώστε του νέα ερεθίσματα και αφήστε τα υπόλοιπα να έρθουν μόνα τους! Καλή συνέχεια!!! Με αγάπη, Γεωργία
like0

Δύναμη

Εικόνα Almak
Σας ευχαριστώ όλους . Δύναμη και προπαντός υγεία διότι έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας......πολλές προκλήσεις!!! Να είστε όλοι καλά.
like1

Η ζωή συνεχίζεται. Ο Άρης μεγαλώνει...

Εικόνα Almak
Η ζωή συνεχίζεται. Ο Άρης μεγαλώνει, συνεχίζει πλέον να δουλεύει τις Κυριακές για περίπου 2 ώρες το πρωϊ σε προετοιμασία τραπεζιών ταβέρνας . Μάλιστα μερικές φορές βοηθά και στο μάζεμα - καθάρισμα των τραπεζιών κατά την ώρα της δουλειάς με κόσμο.Είναι φανερό πως έχει εντάξει την δουλειά στην ρουτίνα της εβδομάδας. Συνεχίζει να προοδεύει και στο κολύμπι από το οποίο μπορείτε να δείτε και το παρακάτω βίντεο όπου στους τελευταίους αγώνες για αμεα κατάφερε και τερμάτισε πρώτος παρά την πολύ άσχημη εκκίνηση. Ο Άρης είναι ο τρίτος από τα δεξιά.....και η αγωνιώδης φωνή που ακούγεται είναι ποιανού άλλου !!!! της μαμάς του φυσικά!
like2

Πω πω!!! Πέρασαν 10 χρόνια όταν πρωτοδιάβασα για εσάς (Almak)

Εικόνα Kari
Πω πω!!! Περασαν 10 χρονια οταν πρωτοδιαβασα για εσας... Σαν εχθες το θυμαμαι... Ειχαμε μιλησει κανα δυο φορες κιολας... Χαιρομαι για την εξελιξη σας!!! Σας ευχομαι τα καλυτερα!!!
like1

Έχω μείνει άφωνη και κυρίως συγκινημένα (για τον Almak)

Εικόνα Ιωάννα
Eχω μεινει αφωνη και κυριως συγκινημενη.... Mπραβο στο μπαμπα στη μαμα ... Mπραβο στον Aρη που μονο αυτος ξερει ποσο προσπαθει... Nα ειστε ολοι καλα!!!! Kατενθουσιασμενη... Θα γραψω κατι που μου ειπε μια κοπελα που προσφατα γνωρισα...οι γονεις των παιδιων με αναπηρια βιωνουν την μητροτητα και την πατροτητα στον υπερθετικο βαθμο αν αυτος υπαρχει...τα συναισθηματα που μπορει να σε κανει να νιωσεις ενα τετοιο παιδι καθημερινα ουτε που μπορεις να τα φανταστεις αν δεν το ζησεις...και δεν μιλαω απαξιωτικα για τους αλλους γονεις με παιδια που δεν αντιμετωπιζουν τετοια θεματα στην ζωη τους...αλλα επειδη ακριβως τα αυτονοητα κανεις μας δεν τα δεινει σημασια γι αυτο και εμεις που τα παιδια μας καταφερνουν τα αυτονοητα νιωθουμε τοσο μα τοσο ευτυχια....και ειναι συγκινητικο να τα βλεπεις να μεγαλωνουν και να περνουν την ζωη στα χερια τους ενω παντα εισαι μεσα στην αμφιβολια...αν θα καταφερει αυτο εκεινο το αλλο...και να σου κλεινουν τ στομα με τα οσα κανουν....
like1

Κική πράγματι σαν χθες...

Εικόνα Almak
Κική πράγματι σαν χθες... αλλά πολύ καλύτερα από χθες!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ, είμαι σίγουρος πως κι εσείς θα έχετε ήδη πολύ καλή πρόοδο μιας και θυμάμαι πως πηγαίνατε καλά.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.