Πληροφορίες για ΚΕΠΑ

Εικόνα Paletacat
Έχει κάποιος από τους γονείς εμπειρία από τα ΚΕΠΑ; Μέχρι τώρα παίρναμε ένα επίδομα από την Πρόνοια αλλά από τον Νοέμβριο αυτό σταμάτησε. Μας παρέπεμψαν στα ΚΕΠΑ. Εχω ήδη πάρει ένα πληροφοριακό έντυπο αλλά θα ήθελα να έχω περισσότερες πλροφορίες, αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα. Ο μικρός μου έχει διάγνωση ΔΑΔ - Αυτισμoύ. Εχω γνωμάτευση από το ΙΚΑ στην Ηπείρου. Ξέρει κανείς τι ποσοστό αναπηρίας δίνουν στον αυτισμό; Χρειάζεται δείκτης νοημοσύνης; Ποια είναι περίπου τα επιδόματα για τον αυτισμό; Εχει σημασία σε ποιο ΚΕΠΑ θα πάμε; θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει διαθέσιμη. Σας ευχαριστώ πολύ.

Σχόλια

Για τα ΚΕΠΑ (επιτροπές πιστοποίησης αναπηρίας)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Ανεβάσαμε αυτή τη σελίδα με ενημερωτικό υλικό www.noesi.gr/kepa Άντε να δούμε, πώς θα πάει και αυτή η ...μετάβαση!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.