Πώς γίνεται να διαγνωστώ με ΔΑΦ/ΔΕΠΥ;

Εικόνα Σοφία Ντόβα

Γειά σας! Είμαι φοιτήτρια 18 χρονών και αναρωτιόμουν πως γίνεται να διαγνωστώ με ΔΕΠΥ/ΔΑΦ. Είμαι αρκέτα σίγουρη οτι το έχω, αλλά οι γονείς μου δεν το πιστεύουν, άρα δεν δέχονται να με πάνε για διάγνωση, οπότε έχω αποφασίσει να λάβω μόνη μου μέτρα.

Το ΚΕΔΔΥ δεν δέχεται άτομα άνω των 18 που δεν έχουν διαγνωσθεί οπότε δεν γίνεται να πάω εκεί. Υπάρχει κάποιο Κέντρο Ψυχικής Υγείας που να μπορώ να κλείσω ραντεβού; Δεν γνωρίζω ποια δέχονται άτομα άνω των 18. (Δεν το σκέφτομαι για τώρα λόγω καραντίνας, αλλά για μετά.) Ζω Χαλάνδρι.

Σχόλια

Εισαι στην ηλικία του μεγάλου υιου μου

Εικόνα Μανόλια

Καλησπερα Σοφια.Εισαι στην ηλικία του μεγαλιυ γυιου μου.Εχω καποιο θεμα με τον μικρο ομως που κλεινει σε 1 μηνα τα 16! Πολλα χρονια διαβαζω,ενημερωνομαι,παρακολουθω ψυχολογια.Ξεκινησαμε λοιπον επαφη με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγειας ""Γαληνος"" στο οποιο προεδρευει ο Ψυχίατρος Νικος Σιδερης.Εχει λοιπον συσταθει μια ολοκληρη επιστημονικη ομαδα η οποια αντιμετωπιζει τα θεματα ψυχικης υγειας.Θα σου προτεινα να κλεισεις ραντεβου αμεσα.Ως γιατροι δεχονται κανονικα και με τηλεδιασκεψη.Επισης δινουν διαγνωση και την προωθεις στο ασφαλιστικο σου ταμειο ωστε να παρεις το ποσο που δικαιουσαι.(52€ η επισκεψη) Συγκριτικα με αλλους ψυχιατρους ειναι πανφθηνα.Μας εχουν αντιμετωπισει υπευθυνα και με σοβαροτητα.Ειναι στη Λ.Μεσογειων.(μπες στο internet να το δεις).

Σου ευχομαι ολα τα καλα!!!!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.