Που είναι οι κανόνες;

Εικόνα Κυριάκος Καραμπατζιάκης
Την Τρίτη, 17/06/2008 έγραψα... Ποιος δε σέβεται τους κανόνες; Κύριε Άγγελε, Αυτό είναι το βασικό ερώτημα. Όσοι έπεσαν να λιθοβολήσουν την Star είχαν την ίδια αντιμετώπιση; Όχι. Άδικη η κρίση σας λοιπόν. Επίσης θα ήθελα να πάρετε θέση στην ανήθικη επίθεση της enlogo στο όνομά μου ως θεραπευτή. Το "ωχού ήρεμα, Αμάν αυτή η φαγωμάρα. Μα γιατί δεν μπορεί ο καθένας να μιλά για τον εαυτό του;" δε μου λέει τίποτα, ουσιαστικά δεν παίρνετε θέση. Δεν ασχολήθηκα με την κυρία, πώς ασχολείται αυτή και με προσβάλλει και εσείς το επιτρέπετε; Γιατί δεν εφαρμόζετε τον ίδιο νόμο ή κανόνα; Ζητήστε να σέβονται όλοι τους κανόνες και τηρήστε δίκαια στάση. Αυτό μόνο ζητάω. Παρόλα αυτά, δεν έχω πρόβλημα να αποχωρήσω κι εγώ αν νομίζετε ότι αυτό εξυπηρετεί την ησυχία σας. Σε αυτή τη δημοσίευση, η απάντησή σας κ. Άγγελε ήταν η εξής "Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου Δημοσιεύτηκε από τον/την agkou την Τρι, 17/06/2008 - 14:05. Δεν είναι σκοπός μου να πάρω θέση σε κάθε επίθεση ή ...αντεπίθεση που γίνεται από τα μέλη προς άλλα μέλη. Η θέση μου είναι να διασφαλίζω την ομαλή λειτουργία τού ιστοτόπου σε συμμετρία με τους σκοπούς του. 'Επραξα όπως νόμιζα καλύτερα. Και από όλους ζητώ το ίδιο. Κι αν συνεχίσουμε αυτόν τον διάλογο εδώ δημοσίως, δεν ωφελεί σε τίποτα τις σελίδες αυτές - δε φτιάχτηκαν για αυτόν τον σκοπό." Επειδή δε συμφωνώ με την τακτική σας, ούτε με τη λογοκρισία κατά το δοκούν, έχω διαχωρήσει τη θέση μου, και θα ήθελα να μην είμαι πια στους επιστημονικούς σας συνεργάτες ή έννοα μέλη. Σας ευχαριστώ για τη θέση που μου δώσατε όσο καιρό γράφω εδώ. Φιλικά Κυριάκος

Σχόλια

Ήμουν εδώ για την Star

Εικόνα maria-77
Eρχόμουν και διάβαζα όλα αυτά που έγραφε, που με βοηθούσε να καταλάβω τι είναι ο αυτισμός, και την διώξαμε όπως κάνουν και με τον γυιό του Στέλιου, οι άγνωστοι, αυτοί που δεν έχουν παιδιά με αυτισμό, αυτοί που υποτίθεται δεν ξέρουν. Αλλά εδώ; Γιατί έγινε αυτό; Ποιός θα μου πει; Φιλικά, Μαρία
like0

Για να μη φύγει κάποιος θέλει κόπο

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Συγκρίνετε έναν ιστοτόπο με έναν φυσικό τόπο όπου ζει ένα παιδί; Γιατί δεν προσπαθήσατε να κρατήσετε τη Star εδώ, με κάποια δημοσίευσή σας (έναν καλό λόγο, όταν έγραφε). Δεν είναι εύκολο να πούμε σε κάποιον ότι διαβάζουμε με ενδιαφέρον όσα γράφει και ότι μας βοηθά; Ίσως στην ώρα της αυτή η δημοσιεύση να είναι την αξία της. Το Ε-mail σας παραπέμπει στο http://www.sugardelta.nl/ στην Ολλανδία. Από εκεί μας διαβάζετε / γράφετε; - agkou of noesi.gr :)
like2

Για να φύγει κάποιος όμως δε θέλει κόπο

Εικόνα Κυριάκος Καραμπατζιάκης
Θέλει τρόπο... Φιλικά, Κυριάκος
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.