Πρόοδοι

Χαρά που μου δίνω... Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησα να ξαναπιάνω τις μαθηματικές πράξεις που είχα δυσκολία. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι εκεί που έκανα δύο ώρες πριν χρόνια να λύσω μόνη μου μία, τώρα τις λύνω σε διάστημα ενός τετάρτου. Αυτό μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω και βλέπω πως είμαι πολύ πιο έξυπνη από όσο πίστευα.

    Σημείωση από το NOESI.gr: Η μετατροπή του κειμένου από τα Greeklish στα Ελληνικά έγινε από τον εκδότη του NOESI.gr. Proodoi xara pou mou dino... tis teleftaies meres ksekinisa na ksanapiaso tis mathimatikes praksis pou eixa diskolia. pros megali mou ekpliksi eida oti ekei pou ekana dio ores prin xronia na liso mono mia tora tis lino se diastima enos tetartou. afto mou dinei kouragio na sinexiso kai vlepo pos eimai poli pio eksipni apo oso pisteva.

Σχόλια

Μπράβο

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Χαίρομαι πολύ για αυτά που γράφεις. Είναι τόσο σημαντικό αυτό που τα έχεις καταφέρει. Να συνεχίζεςις τις προσπάθειες και είμαι σίγουρη ότι θα εκπλαγείς με αυτά που μπορείς να κάνεις.. Φιλικά Κατερίνα Ζαρίφη
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.