Πρόσφατη φωτογραφία

Εικόνα Basilios
Ο μικρός Άγγελος με τον Σρεκ.Ο Άγγελος τρελαίνεται να παίζει με τον σκύλο μας. Ο μεγάλος μας γιος ο Γιώργος τον έχει ονομάσει Shrek (από το παιδικό καρτούν). Είναι ικανός να βγαίνει στην αυλή και να παίζει με τις ώρες μαζί του. Και αυτός λες και ξέρει όταν ερχόμαστε όλοι μαζί στο σπίτι, πλησιάζει πρώτα τον Άγγελο και του κάνει χάδια. Είναι ράτσα Ελληνικός ποιμενικός και είναι ενός έτους μόνο. Παρ'όλα αυτά ο Άγγελος έχει το πάνω χέρι στην σχέση τους. Στην μια φωτο είναι μόνος με τον Σρεκ και στην άλλη με τον μεγάλο αδελφό του τον Γιώργο.

Ο μικρός Άγγελος με τον αδελφό του και τον Σρεκ.
Ο μικρός Άγγελος με τον αδελφό του, Γιώργο, και τον ελληνικό ποιμενικό, Σρεκ. Ο μικρός Άγγελος με τον Σρεκ.
Ο μικρός Άγγελος με τον Σρεκ.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.