Ψάχνω δάσκαλο ειδικής αγωγής

Εικόνα βασω

Ψαχνω εναν αντρα δασκαλο ειδικης αγωγης πρωτοβαθμιας για να διαβαζει καθημερινα τον γιο μου τον Μηνα που εχει ΔΕΠΥ και δυσλεξια. Ειναι σχεδον 8 ετων αλλα δυσκολευομαι πολυ με την μελετη του και εχει χαλασει η σχεση μας. Παει δευτερα δημοτικου. Θελω να τον βοηθησω αμεσα. Σας παρακαλω αν ξερετε καποιον πειτε μου. Ευχαριστω πολυ.

* Η θέση αυτή έχει καλυφθεί.

Σχόλια

Δε ξερω κατα πόσο θα βοηθησει

Εικόνα cleo
Δε ξερω κατα πόσο θα βοηθησει αλλα υπάρχουν κάποια προγράμματα όπως http://www.dwrean.net/2011/05/blog-post_28.html και η Χώρα των Λενου. Το πρώτο το κατεβάζεις απο το ιντερνετ ειναι εντελώς δωρεάν, απλώς χρειαζεται ιντερνετ για να λειτουργήσει το δευτερο το παραγγελνεις, κοστίζει περίπου 50 ευρώ νομίζω. Αν του αρέσουν οι υπολογιστές μπορείτε να τα κάνετε μαζί και να ειναι μια ευχάριστη δραστηρίοτητα σχετικά με τη μάθηση. Επίσης για τη ΔΕΠΥ καλό θα ειναι να μειώσεις τα ερεθίσματα (πχ ζωγραφιές και παιχνίδια) στον χώρο που διαβάζει, να κάνετε πολλά μικρά διαλείματα ή να του φτιάξεις ενα προγραμμα με τι έχει να κάνει βάζοντας και ευχαριστες δραστηρίοτητες. Μπορεις να χρησιμοποιήσεις και χρονόμετρο για να τον βοηθήσεις.
like0

Γνωρίζω κάποιον ειδικό παιδαγωγό

Εικόνα Χρύσα Καραγκούνη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗ ΔΥΣΛΕΞΙΑ. ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ MAIL ΜΟΥ yakinthikara@gmail.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
like1

Θα σας πρότεινα, να απευθυνθείτε σε ειδικό παιδαγωγό

Εικόνα marianna kapiri
Καλησπέρα, από ότι μπορώ να συμπεράνω έχετε ήδη πάρει διάγνωση από κάποιο φορέα για ΔΕΠΥ και δυσλεξία. Με αυτό το δεδομένο ,ως ειδική παιδαγωγός, θα σας πρότεινα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να απευθυνθείτε σε ειδικό παιδαγωγό και να μπείτε σε αποκαταστασιακό πρόγραμμα ειδικής διαπαιδαγώγησης. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε το παιδάκι σας να βελτιώσει τις γνωστικές του δεξιότητες και θα αρχίσει να ανακτά δυνάμεις στη μάθηση , ώστε να μην έχει ανάγκη από έναν δάσκαλο σε όλη του τη σχολική ζωή ως έρεισμα.Ο δάσκαλος για το καθημερινό διάβασμα θα το βοηθά με την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών και φυσικά αυτό θα προφυλάξει και τη δική σας σχέση με το παιδί από την καθημερινή τριβή.Η ενισχυτική διδασκαλία λοιπόν καλό θα είναι να συμβαδίζει με πρόγραμμα ειδικής διαπαιδαγώγησης. Το μήνυμα είναι καθαρά ενημερωτικό και ελπίζω κατατοπιστικό.Εύχομαι να σας βοήθησα.Καλό σας βράδυ.
like0

Είμαι εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής

Εικόνα dimitrisuoa
Είμαι εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής (φιλόλογος-δευτοροβάθμια εκπαίδευση)με μεταπτυχιακό στην ειδική εκπαίδευση (η διπλωματική εργασία μου αφορά στη δυσλεξία και τις μαθησιακές δυσκολίες). Επικοινωνήστε, αν θέλετε, μαζί μου για να συζητήσουμε και να σας πω ό,τι γνωρίζω ή/και αν μπορώ να συμβάλλω στη μελέτη του παιδιού. Το email μου είναι dimsisuoa@yahoo.gr Να είστε καλά!
like0

Είμαι εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής

Εικόνα maria kyriak
Ειμαι εκπαιδευτικος ειδικης αγωγης, αν δεν εχετε βρει ακομη παιδαγωγο, επικοινωνηστε μαζι μου στο e-mail: mkyriakop73@yahoo.gr
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.