Το πρόβλημά μου, παρατηρώ μια σπαστικότητα και υπερτονία

Εικόνα Stavros

Γεια σας..

Λοιπον ειμαι 21 χρονων απο θεσσαλονικη και λογω μιας επιπλοκης στην γεννα γεννηθηκα με εγκεφαλικη παραλυση και εχω ημιπληγια σε δεξι χερι και ποδι.. Οταν ημουν μικρος πηγαινα στο ΕΛΕΠΑΠ στην θεσσαλονικη και για αυτο δεν ειχα προβλημα. Ομως απο την τριτη γυμνασιου και μετα που μετακομισα στην Ξανθη και σταματησα τις φυσιοθεραπειες αρχισα να παρατηρω μια σπαστικοτητα και υπερτονια.

Δεν εχω καταλαβει πως συμβαινει... Μπορει να φταιει το αγχος μου ή το οτι το πολυσκεφτομαι αλλα καποιες φορες το δεξι μου χερι σφιγγεται και δεν μπορει να χαλαρωσει... Οποτε μου συμβαινει αυτο κρυβω το χερι μου στο μπουφαν μου.

Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr μοναδικό όσο οι άνθρωποι!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.