Στην Υγειά της Ζωής

Εικόνα ligeri
Κλαίω από χαρά. Συμβολική η διάκριση. Σε μια εποχή που έχουμε καθίσει κυριολεκτικά με κομμένα τα φτερά μια χούφτα Ελπιδοφόρα Νιάτα (ΑμεΑ) τράβηξε μπροστά και πέταξε τα βέλη της εύστοχα στο στόχο της ελπίδας. Αυτό το επίτευγμα δεν ξαργυρώνεται με τίποτα και δεν θα συναντήσει ποτέ τις εντολές κανενός μνημονίου. Είναι ένα μεθύσει της ψυχής που την σηκώνει ακόμη ψηλότερα να συναντήσει τον Θεό της Ελλάδος. Να κάτσει να τα πιεί μαζί του Στην υγειά της Ζωής ...
Παγκόσμια πρωταθλήτρια Σκοποβολής η Δώρα Μούτσου Υπερήφανους όλους τους Έλληνες έκανε η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια της Σκοποβολής ατόμων με αναπηρία Δώρα Μούτσιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής Ατόμων με αναπηρία που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας αφού κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής Σκοποβολής να ισοφαρίσει το Παγκόσμιο Ρεκόρ κάνοντας επίδοση 600/600!!! Η συνέχεια στο: http://ligery.pblogs.gr/2010/08/sthn-ygeia-ths-zwhs.html

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.