Συγγνώμη που θα ρωτήσω κάτι εδώ αλλά πονάει

Θέλω να ξέρω γιατί σε αποκαλούν άσχημη ή ότι δεν έχεις τίποτα όμορφο πάνω σου, όταν βλέπουν μία φωτογραφία σου στο Internet. Έχω λάβει πολλές προσβολές σχετικά με αυτό το θέμα. Είναι τόσο σημαντική πραγματικά η εξωτερική εμφάνιση;

    Σημείωση από το NOESI.gr: Η μετατροπή του κειμένου από τα Greeklish στα Ελληνικά έγινε από τον εκδότη του NOESI.gr. Siggnomi pou tha rotiso kati koino edo alla ponaei thelw na kserw giati se apokaloun asximi i oti den exeis tipota omorfo epano sou otan vlepoun mia fotografia sou sto internet exo lavei polles prosvoles sxetika me afto to thema einai toso simandiki pragmatika i eksoteriki emfanisi?

Σχόλια

Η εξωτερική εμφάνιση

Εικόνα ανώνυμο
Δυστυχώς η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να λειτουργήσει θετικά στη ζωή, σε καταστάσεις που ίσως θα έπρεπε να ήταν άλλο το κριτήριο! Βέβαια, κανένας δε μπορεί να κρίνει τον άλλον γιατί κανένας δεν είναι τέλειος! Λυπάμαι για αυτούς τους ανθρώπους που είναι ανίκανοι να αξιολογήσουν τα εσωτερικά χαρίσματα ενός ανθρώπου, μια και μπορεί οι εξωτερικά όμορφοι να κρύβουν μεγάλη εσωτερική ασχήμια! Το θετικό είναι πως γράφοντας κάποιος τη προσωπική του άποψη για εσένα μπορείς να καταλάβεις αμέσως την ποιότητα του ατόμου αυτού! Τι να πω.... απλά λυπάμαι, όχι όμως για σένα αλλά για αυτούς! Μια και για λύπηση είναι μονάχα αυτοί!
like2

Άνοιξέ μου πράσινο φως

Εικόνα ligeri
Κοπέλα μου, Έχεις δεί πολούς νε έχουν την δυνατή σου έκφραση και την δυνατή ματιά σου; Εγώ όχι! Η εικόνα σου με κέρδισε τόσο που νοιώθω την ανάγκη να σε κλείσω στην αγκαλιά μου΄Τόσο που το σκέπτομαι,αν μου πείς ότι θα σε συναντήσω στη σύνναξη της Noesi να το αποφασίσω να έλθω καιτοι δυστυχώς έχω ένα πρόβλημα αυτό το καιρό με την μέση μου που καθιστά δύσκολες τις μετακινήσεις μου. Αν αυτό δεν γίνει, πες μου που μπορούμε να συναντηθούμε, να γνωριστείς με την Βαρβαρούλα μου, εργάζεται στον Δήμο του Πειραιά. Είναι πολύ καλό παιδί και θα το χαρεί πολύ να γίνετε φίλες. Και κείνη όπως και σύ κατέκτησε με την αξία της το εργασιακό και το κοινωνικό της περιβάλλον σε βαθμό που νά 'χει δημιουργήσει πολύ καλές φιλικές σχέσεις. [Και κανείς μας δεν νοιάζεται που δεν ξέρει ν' αφαιρεί...] Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω... Από σένα περιμένω να μου ανοίξεις πράσινο φώς... Με την αγάπη μου!! Απο σένα περιμένω καλή μου.
like2

Σας ευχαριστώ

Εικόνα Σοφία
Μου πέρασε σήμερα. Απλώς αναλώνομαι σε αυτό μέχρι να μπορέσω να καταλάβω ότι δεν φταίω εγώ. Σας ευχαριστώ πολύ.
like4

Απλώς δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα

Εικόνα Σοφία
Δεν μπορώ και εγώ το το καταλάβω ακόμα :) Όπως τα λέτε είναι.
like0

Δεν βλέπουν καλά!!!

Εικόνα Angela Papastavrou
likavgh ένα εχω να πω, όποιος σου φέρθηκε άσχημα , σε πρόσβαλε ή είπε ξεκάθαρα ότι είσαι άσχημη απλά δεν έχει καλή όραση, ή χρειάζεται επειγόντως γυαλιά!!! Το ποιο πιθανό είναι να ζηλεύει το πνεύμα σου και την ανωτερότητά σου και να είσαι σίγουρη ότι πολύ θα ήθελε να ήταν εσύ!!! Οπως ακριβώς ειπε και η φίλη μου Λυγερή, αυτά τα μάτια λένε πάρα πολλά και το βλέμμα γεμάτο δύναμη και αποφασιστηκότητα ακόμη περισσότερα!
like3

Αγαπημένη μου Likavgh

Εικόνα Soula
Αγαπημενη μου Likavgh, H ομορφια ειναι κατι πολυ σχετικο, κατι που εμενα μου φαινεται ομορφο σε καποιον αλλο δειχνει ασχημο. Τι να κανω οπως προαναφερθηκε καποιον/α κουκλο/α και απο ψυχη τιποτα!! Να νιωθεις εσυ καλα με τον εαυτο σου και γραψε αυτους που ξερουν μονο να προσβαλλουν. Δεν αξιζει να μετρας την γνωμη τους. Με εκτιμηση, Σουλα
like2

Είσαι μία κούκλα!!!

Εικόνα tsimidol
Μην αφήνεις τις υποκειμενικές έτσι κι αλλιώς κρίσεις των άλλων να σε επηρεάζουν. Αυτό που είναι όμορφο για μένα μπορεί να είναι άσχημο για σένα κ.ο.κ. Θέλει μεγάλη μαγκιά να μπορεί κανείς να βλέπει κάτι όμορφο στον καθένα και στο κάθε τι και λίγοι άνθρωποι την διαθέτουν. Το θέμα είναι να μπορείς να αισθάνεσαι εσύ καλά με την εικόνα σου. Προσπάθησε να δεις τον ευατό σου μέσα από τα μάτια κάποιου που σε αγαπάει και θα εκπλαγείς με το πόσο όμορφη είσαι. Προσπάθησε να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου και θα δεις αυτούς που θα σε αγαπήσουν και θα σε εκτιμήσουν να αυξάνονται ραγδαία.
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.