Θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!!!

Εικόνα elizabeth 75
Πρίν από λίγους μήνες έγινα και εγώ μέλος αυτής της παρέας. Ψάχνοντας να βρω τι ειναι τελικα αυτό που συμβαίνει στο γιο μου, έφτασα στο τέλος του δρόμου!!! Μετά από τόσα χρόνια , τόσες συνεδρίες, και τόσους ειδικούς πήρα την απάντηση που έψαχνα. Ο γιος μου ειναι Asperger!!! Νιώθω λυτρωμένη, ανακουφισμένη και έτοιμη να ξεκινήσω έναν άλλο δρόμο, τον σωστο γιάτι τόσα χρόνια ήμουν σε λάθος μονοπάτι!! Τώρα ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω! θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσους μπήκαν στον κόπο να διαβάζουν και να απαντήσουν στις ανησυχίες μου (ειδικούς και γονεις), στις σωστές κατευθύνσεις που μου δώσατε και το κουράγιο να μη αισθάνομαι μόνη μου!!! Είμαι τυχερή που μεγαλώνω ένα τόσο σπάνιο παιδί, ειμαι έτοιμη να κάνω ότι πρέπει για αύτό και να κάνω την ζωή του πιο χρωματιστή!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.