Σύλλογος για το Σύνδρομο Άσπεργκερ στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα elizabeth 75

Θα ήθελα σας παρακαλώ να ρωτήσω εαν υπάρχει Σύλλογος για 'Ασπεργκερ στη Θεσσαλονίκη και αν ναι, πώς μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με τα μέλη του. Ευχαριστώ

Θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!!!

Εικόνα elizabeth 75
Πρίν από λίγους μήνες έγινα και εγώ μέλος αυτής της παρέας. Ψάχνοντας να βρω τι ειναι τελικα αυτό που συμβαίνει στο γιο μου, έφτασα στο τέλος του δρόμου!!! Μετά από τόσα χρόνια , τόσες συνεδρίες, και τόσους ειδικούς πήρα την απάντηση που έψαχνα.

Και τώρα τι γίνεται;

Εικόνα elizabeth 75
Κάποια στιγμη, αφού το έχεις ψάξει, καταλαβάινεις οτι το παιδι σου χρειαζεται βοήθεια από κάποιον ειδικό. Εσύ ο ίδιος ο γονιος χρειάζεσαι απαντήσεις και κατευθύνσεις. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις όπου ο ένας δεν δέχεται οτι υπάρχει προβλημα; Τι γίνεται όταν ο ένας γονιος ψάχνει για λύσεις και ο άλλος δεν βλέπει καν το προβλημα; Ισως και να μην θέλει να το παραδεχτει, αλλά πως θα γίνει τώρα;

Παυλίδης Τεστ

Εικόνα elizabeth 75
Το Σάββατο παρακολούθησα μια εκπομπή στην ΕΤ3, όπου καλεσμένος ήταν ο κος Παυλίδης, ο οποίος μίλησε για ένα τεστ που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και λέγεται "Παυλίδης Tεστ. Ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κανείς αυτό το τεστ και αν έχει σωστά αποτελέσματα.

Πώς να βεβαιωθώ για την ύπαρξη αυτισμού;

Εικόνα elizabeth 75
Εδω και αρκετά χρόνια προσπαθώ να καταλάβω γιατι συμπεριφέρεται ο γιος μου με αυτον τον τρόπο. Πήγα σε αρκετούς ειδικούς αλλά κανένας δεν μου εδωσε μια σαφή απαντηση. Διαβάζοντας στο διαδύκτιο, ανακάλυψα πως ίσως έχει αυτισμο. Ομως δεν ξέρω πού να απευθυνθω για να παρω μια σαφή απαντηση. Ευχαριστώ

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.