Θεραπείες με 3 ευρώ

Εικόνα kate_pag

Γεια σας με λενε Κατερινα και καποτε 1999 εκανα κλινικη ασκηση στο ΠΙΚΠΑ Καστέλας εκει οι γονεις εφερναν το παιδια για θεραπεια (εργο-, λογο-, φυσιο-, κτλ) και πληρωναν σύνδρομη 300 δρχ. περιπου 1€ δηλαδη. Θα ηθελα να μαθω πως γινονταν αυτο μεσω ποιας δομης. Βοηθηστε με παρακαλω. Για να το προτεινω στον δημο μου να κανουμε κατι τέτοιο και στη Κερκυρα ωστε να σταματισουν επιτήδιοι να εκμεταλλεύονται τους γονεις και τα παιδια.

Ευχαριστω,
Κατερινα Παγκρατη

(*) Το ΠΙΚΠΑ Καστέλας δεν λειτουργεί πλέον.

Σχόλια

λογοθεραπεία

Εικόνα chkaridi
Το νεοσυσταθέν Κέντρο Ψυχικής Υγείας της Κέρκυρας που λειτουργεί στο πλαίσιο του ΨΝΚ στην πάνω πλατεία της Κέρκυρας (απέναντι από το παλαιό ωδείο) διαθέτει τμήμα ειδικά για παιδιά και γνωρίζω ότι έχει λογοθεραπεύτρια. Η επίσκεψη εκεί κοστίζει 3 € αλλά πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τηλ. 26610-44309 και 44310.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.