Τρόπος καταχώρησης δημοσιεύσεων

Εικόνα Almak
Κύριε Άγγελε θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου - επ’ ευκαιρία του βιολόγιου της star – όσον αφορά τον τρόπο καταχώρησης των απαντήσεων από το σύστημα. Δεν λέω, είναι καλή η ιδέα να καταχωρείτε η απάντηση κάτω από το γραπτό κείμενο για το οποίο προορίζεται ως απάντηση. Μα όταν καταγραφούν σε ένα θέμα πάνω από 6~7 απαντήσεις και μεσολαβήσουν και 5~6 ημέρες αρχίζει το θέμα να γίνετε δύσκολο στην ανάγνωση ακόμα και γι’ αυτούς που καταπιάστηκαν εξ’ αρχής με το συγκεκριμένο θέμα. Το πόσο δύσκολο θα είναι μια μέρα για κάποιον που θα διαβάσει τυχαία το όλο θέμα δεν θέλω να το σκέφτομαι. Πρακτικά δεν βλέπω άλλη λύση πέρα από το να καταχωρούνται όλα ημερολογιακά και κατόπιν ωρολογιακά . Η λύση της παράθεσης [ quote ] δίνει το σύνθημα σε ποιού το γραπτό δίνουμε απάντηση, το μόνο που μένει είναι να είναι αυτό εφικτό και από το υπάρχον σύστημα. Φιλικά Αλέξανδρος Μακρής

Σχόλια

Συμφωνώ

Εικόνα Μάγδα Κρυστάλλη
Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο, καθώς πολλές φορές έτυχε να διαβάσω διάφορες απαντήσεις σε κάποιο Forum και όντως το σύστημα αυτό μπερδεύει τον αναγνώστη. Προτιμότερο νομίζω είναι να καταχωρούνται ημερολογιακά. :-)
like1

Δημοσίευση σχολίων

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Θα το κοιτάξω, μόλις επιστρέψω στην Αθήνα. :) Πρέπει μάλλον, με κάποιον τρόπο, να δίνεται η επιλογή στα μέλη για τον τρόπο προβολής των σχολίων. Γιατί κάποιους τους βοηθά περισσότερο το υπάρχον σύστημα. Καλά Κούλουμα σε όλους μας :) - agkou of noesi.gr :)
like2

Ασφαλώς θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Almak!

Εικόνα ant
Καλησπέρα σε όλους-ες! Δε θα μπορούσα παρα να συμφωνήσω με την πρόταση του κ. Αλέξανδρου Μακρή: Μολονότι γράφεται πριν από κέθα σχόλιο, η ημ/νία δημοσίευσης, θα ήταν πράγματι προτιμότερο, όπως συμβαίνει σε άλλα fora, είτε να παρατίθενται τα σχόλια-απαντήσεις χρονικά, είτε με τη δυνατότητα παράθεσης του αρχικού μηνύματος, για να διευκολύνεται και ο πιθανός διάλογος επί ενός θέματος, και η παρακολούθησή του από άλλους αναγνώστες. Ευχαριστώ. Με εκτίμηση, Τατιάνα
like1

Ρυθμίσεις για τα σχόλια

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Σε κάθε σελίδα με σχόλια βλέπετε: "Επιλογές προβολής σχολίων" και έχετε τις εξής επιλογές: Απλή καταλογοποίηση 1) Απλή λίστα - συνεπτυγμένη 2) Απλή λίστα - αναπτυγμένη Στην απλή λίστα τα σχόλιο απλώς καταχωρούνται σε μία ευθεία. Στην συνεπτυγμένη μορφή εμφανίζονται μόνο οι τίτλοι των σχολίων (κλικ πάνω τους και εμφανίζεται το κείμενο), στην αναπτυγμένη εμφανίζονται όλα τα σχόλια (τίτλοι, κείμενο) Καταλογοποίηση ερώτηση - απάντηση 3) Δομημένη λίστα - συνεπτυγμένη 4) Δομημένη λίστα - αναπτυγμένη Στη δομημένη λίστα η απάντηση σε ένα σχόλιο μπαίνει ελαφρώς προς τα μέσα ακριβώς από κάτω του (όπως το TAB στο WORD). Συνεπτυγμένη και αναπτυγμένη όπως παραπάνω. 5) Ημερομηνία - τα νεότερα πρώτα 6) Ημερομηνία - τα παλαιότερα πρώτα Επιλέγετε εάν θέλετε τα πιο νέα σχόλιο να μπαίνουν στο πάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας. 7) 10 σχόλια ανά σελίδα 8) 30 σχόλια ανά σελίδα 9) 50 σχόλια ανά σελίδα ... 10) 300 σχόλια ανά σελίδα Επιλέγετε πόσο σχόλια θα εμφανίζονται ανά σελίδα Επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο προτιμάτε να προβάλλονται τα σχόλια και πατήστε "Αποθήκευση ρυθμίσεων" για να ενεργοποιηθούν οι ρυθμίσεις σας.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.