Βγήκαν τα αποτελέσματα του μοριακού καριότυπού μας

Εικόνα Vana Kalisperati
Βγηκαν τα αποτελεσματα της μικρης μου Μαριας εχθες με πηραν τηλεφωνο απο το Παιδων για να μου κλεισουν ραντεβου για την Τεταρτη να παω εκει για να μου μιλησουν γιατι βρεθηκε κατι στα χρωμοσωματα. Η γενετιστρια απο το τηλεφωνο μου ειπε οτι το παιδι εχει μεγαλωσει αρκετα και οτι μου εχει δειξει τι μπορει να κανει η μικρη μου Μαρια και οτι θα μεινει μονο σε αυτα τα λιγα πραγματα. Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Αυτα τα λιγα τωρα την Τεταρτη που θα μαθω περισσοτερα θα σας ξαναγραψω. Ευχαριστω.

Σχόλια

Καλή δυναμη

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Εύχομαι να συναντηθείτε την Τεταρτη με ανθρώπους που μπορούν να σας καθοδηγησουν από δω και πέρα, με μια διάγνωση που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις κατάλληλες μεθόδους παρέμβασης, τους κατάλληλους ανθρώπους για τις ανάγκες της κόρης σας. Καλή δύναμη.
like0

Προς agkou

Εικόνα Vana Kalisperati
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Εδω και 18 μηνες εχω προετοιμαστει ψυχολογικα. Το μονο που ζητουσα ηταν μια απαντηση για να ξερω οταν με ρωτανε τι εχει η Μαρια μου να λεω τι ακριβως εχει και οχι να λεω ψυχοκινητικη καθυστερηση - βρεφικους σπασμους, που ειναι κατι αοριστο. Περιμενω να ακουσω και το καλυτερο αλλα και το χειροτερο. Και στις δυο περιπτωσεις τουλαχιστον θα ξερω τι εχω να αντιμετωπισω.
like0

vana

Εικόνα Ιωάννα
καλησπερα, τι εγινε με την μικρη σου τελικα σημερα; ελπιζω να ειναι ολα οσο το δυνατον καλυτερα...
like0

Επιτέλους έμαθα τα αποτελέσματα

Εικόνα Vana Kalisperati
Καλημερα. Η μαρια μου τελικα εχει το σύνδρομο Williams μετα απο 17 μηνες μπορω να πω οτι τελικα εμαθα δεν γνωριζω πολλα για αυτο το συνδρομο αν καποιος γνωριζει και μπορει να μου πει κι εμενα θα ηθελα να μαθω οσο πιο πολλα γινεται μου ειπαν οτι οι πιθανοτητες ειναι 50-50 αλλα παιδια πανε καλα και αλλα οχι το συνδρομο αυτο δημιουργει σοβαρα καρδιακα προβληματα προβληματα με τα νεφρα.ευχομαι σε ολους εμας τους γονεις να εχουμε υπομονη και να χαιρομαστε τα παιδια μας με οποιοδηποτε προβημα και να κοιταμε την επομενη μερα τι θα κανουμε για να τα βοηθησουμε.εμενα η μαρια μου μου δειχνει με το δικο της τροπο γιατι δεν μιλαει τι να κανω με βοηθαει να καταλαβω και οτι πρεπει να προσπσθησω .νιωθω τωρα πιο ηρεμη και πιο γαληνια που ξερω θελω να προσπαθησω ακομα πιο πολυ να δωσω πιο πολυ αγαπη να γινω καλυτερη γιατι τελικα η μαρια μου ειναι ενας αγγελος που ηρθε στην ζωη μου για να μου δειξει και να μου μαθει πως να γινω καλύτερη. Ευχαριστω το θεο που με αξιωσε να εχω κι εγω εναν μικρο αγγελο στην ζωη μου και να βλεπω αυτα τα λιγα πραγματα που κανει η δικη μου Μαρία και να μπορω να χαιρομαι.ειμαι σίγουρη οτι θα ερθουν πολλα καλα ακομη νιωθω ευλογημένη που εχω την μαρια μου και με κανει καλυτερη. Τώρα θα συνεχισω την προσπαθεια με πιο πολυ ορεξη προσπαθωντας περισσοτερο.ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα σε ολους.
like0

Όλα θα πάνε καλά

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Όλα θα πάνε καλά,η αγάπη, η αγάπη και η υπομονή καταφέρνουν τα πάντα... τα παιδιά δίνουν αγώνες άνισους πολλές φορές όμως νικάνε!έτσι θα΄ναι και για τη Μαρία σου... Να μου τη δώσεις μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλιά, Λένα
like1

Έχω ενα κοριτσακι με Williams

Εικόνα Anonymous
Καλησπερα! Έχω ενα κοριτσακι 28μηνων με το ιδιο συνδρομο και το ξερω απο τον Αυγουστο του 2009. Σε θαυμαζω για τον τροπο που το αντομετωπιζεις εγω ακομα δεν μπορω να το δεχτω...
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.