Βιβλία Δημοτικού χαρίζονται για παιδιά με προβλήματα όρασης

Εικόνα Δημήτρης Θωμόπουλος

Αγαπητοί φίλοι έχω σε πολύ μεγάλο ποσοστό (τα περισσότερα) βιβλία της Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα όρασης (αμβλύωπες). Είναι εκτυπωμένα σε γραμματοσειρά VERDANA 28. Όποιος φίλος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, για να τα του προσφέρω. Email: thomopou@yahoo.gr

Σχόλια

Βιβλία για μειωμένη όραση

Εικόνα Δημήτρης Θωμόπουλος

Τα βιβλία που αναφέρω είναι ακόμη διαθέσιμα.

like2

Βιβλία για αμβλύωπες

Εικόνα Δημήτρης Θωμόπουλος

Δεν εχω καμια ενοχληση για τα βιβλία της Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

 

like1

Έχουμε μόλις επικοινωνήσει με Συλλόγους ΑμΠο

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Απο μέρους του NOESI.gr επικοινωνήσαμε προ μερικών ημερών με Συλλόγους ΑμΠΟ και περιμένουμε να δούμε εάν βρούμε κάποια οικογένεια που τα χρειάζεται και θα πιάσουν τόπο!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.