Βλαστοκύτταρα

Εικόνα -Aναστασία
Όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει το παρακάτω... Τί να πω... παίζουν με το πόνο μας!!! http://news.disabled.gr/?p=32067#more-32067

Σχόλια

Aναστασια

Εικόνα Ιωάννα
το εχω διαβασει εδω και πολυ καιρο ισως σε καποια αλλη δημοσιευση αυτο το αρθρο...δεν ξερει κανεις τι να σκεφτει..εχουμε δρομο μπροστα μας...η επιστημη δλδ εχει δρομο μπροστα της μεχρι αυτο το μεγαλο βημα προσ την κατευθυνση των βλαστοκυτταρων ..αν ποτε αποδειχθει και in vivo και οχι μονο σε πειραματικα εργαστηριακα μοντελα η προσφορα τους...μακαρι να γινει πραγματικοτητα η θετικη προσφορα των κυτταρων αυτων γιατι πολυς κοσμος θα δει την υγεια του...πολυ περισσοτερο οταν προκειται για τα βλασταρια μας... φιλια πολλα, dany d
like5

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.