Ξεκινούν δοκιμαστικά τα φώτο άλμπουμ των μελών του NOESI.gr!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Το παραπάνω είναι ένα δοκιμαστικό άλμπουμ. Κάθε μέλος, μπορεί να έχει το δικό του στη διεύθυνση: http://picasaweb.google.com/noesi.username. Στη διεύθυνσή σας μπορείτε να έχετε πολλά άλμπουμ. Κάθε άλμπουμ θα έχει ένα εξώφυλλο και μέσα όσες φώτο θέλετε. Κάθε μέλος θα έχει αποθηκευτικό χώρο ως 250MB. Όλα τα εξώφυλλα από τα άλμπουμ σας θα προστίθενται στο πάνω μέρος του βιολόγίου σας, ώστε καθένας που φτάνει να διαβάσει το "βιολόγιό" σας θα μπορεί να δει και τα άλμπουμ. Μπορείτε να έχετε δημόσια άλμπουμ (τα βλέπουν όλοι) και προσωπικά (τα βλέπουν μόνο με κωδικό). Δε βλέπω το λόγο γιατί να έχουμε προσωπικά, οπότε αυτή η λειτουργία είναι υπό συζήτηση - πάντως τώρα ακόμη υπάρχει, εάν έχετε άποψη επί του θέματος πείτε την. Τα άλμπουμ μπορούν να τα διαχειρίζονται τα ίδια τα μέλη. Προσθέτετε ή διαγράφετε τις φώτο σας κατά βούληση. Επίσης μπορείτε να προσθέτε κείμενα στις φώτο σας. Νομίζω, ότι θα μπορείτε να δέχεστε και σχόλια (γραπτά) στις φώτο σας. Εάν θέλετε να σας ανοίξουμε ένα άλμπουμ, επικοινωνήστε με το NOESI.gr, στείλτε μας μερικές φώτο δοκιμαστικά. Εμείς θα στήσουμε το άλμπουμ σας και μετά θα το διαχειρίζεστε εσείς (εάν θέλετε θα έχετε και βοήθεια από το NOESI.gr). Είναι δοκιμαστικό! Θα δούμε με ποια ακριβώς υλοποίηση θα πάρει μορφή η πρόταση για το φώτο άλμπουμ. Προς το παρόν, με ενδιαφέρει ως διαχειριστή του συστήματος η σταθερότητά του και η σχετική ευκολία στη χρήση του από τα μέλη του NOESI.gr. Με εκτίμηση, 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr

Σχόλια

aaangououou!!!

Εικόνα ανώνυμο
aaaaaaaaaaaaaaaangououououooou!!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.