Υπάρχει Θεός!!!

Εικόνα Angela Papastavrou
Αγαπητοί μου φίλοι, καλημέρα! Σήμερα που είναι η μέρα της ονομαστικής μου γιορτής ο Θεός αποφάσισε να μου κάνει μια μεγάλη έκπληξη να μου υπενθυμίσει να μην χάνω την ελπίδα μου και ότι όλα θα φτιάξουν! Πριν μήνες ο σύζηγός μου έκανε κάποια αίτηση στον Δήμο Κορωπίου όπου ανήκει το μέρος που μένουμε για να δηλώσουμε συμμετοχή στο πρόγραμμα του νέου Κέντρου Ημέρας που ετοίμαζε ο Δήμος για όλα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, με μειωμένες ικανότητες, όπως το χαρακτήριζε. Τελικά μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να το θέσουν σε λειτουργία αν και τα εγκαίνια έγιναν πριν ένα μήνα. Είχα απογοητευτεί και δεν το ξανακυνήγησα με την σκέψη ότι αν είναι θα με ειδοποιήσουν! Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από τον σύλλογο "Αγάπη και Ελπίδα" του Δήμου, που είχαμε γραφτεί μαζί με την αίτηση που κάναμε στον Δήμο και μου είπαν αν μας ενδιαφέρει να ξεκινήσει από το άλλο Σάββατο ο Νεκτάριος, τι λέτε;;;!!! Θεραπευτική Ιππασία!!! Τρελλάθηκα από χαρά, αλλά αμέσως συγκρατίθηκα και ρώτησα πόσο θα μας κοστίσει και αυτό! και τότε δεν πίστευα στα αφτιά μου, είναι ΔΩΡΕΑΝ! προσφορά από τον Όμιλο για τα μέλη του Συλλόγου και τα ΑΜΕΑ, κατοίκους του Κορωπίου! Θα ξεκινήσουν το άλλο Σαββατο και θα έχουν τα ιδιαίτερα παιδιά μας την πρώτη τους επαφή με τον χώρο και τα άλογα! Φυσικά και δέχτηκα γιατί μέχρι σήμερα ΤΙΠΟΤΑ καλό δεν μας προσφέρθηκε ΔΩΡΕΑΝ! Είμαι πολύ ευτυχισμένη και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που πήρα μέχρι σήμερα εδώ και αρκετούς μήνες! Επιτέλους υπάρχει Θεός! Αγγελική

Σχόλια

Υπάρχει Θεός αλλά...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Καμιά αντίρρηση ότι υπάρχει Θεός, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει... Για να μη πω ότι "ο επιμένων νικά"! Είμαι σίγουρος ότι οι προσπάθειές σας θα συνεχίσουν να αποδίδουν! Εύγε στο Δήμο, εύγε και σε σας. Ιιιιίααα αλογάκι! Νεκτάριε, καλή αρχή! - agkou of noesi.gr :)
like0

Μακάρι κι αλλού...

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Αντζελά μου ειλικρινά χάρηκα σαν να ήταν για τον Δημητράκη μου ! Καλή αρχή !! Με την ευκαιρία, ας γκρινιάσω λιγάκι! θά θελα να πω, είναι τόσο δύσκολο κι άλλοι φορείς να παραδειγματιστούν λίγο από το Δ.Κορωπίου, που πρέπει οι δυστυχείς γονείς ,να πληρώνουμε και για το Ειδικό σχολείο και για τα εξτρα, αφού έξτρα (θερ.ιππασία, κολύμπι κ.άλ.) θεωρούνται και δεν καλύπτονται από ΠΟΥΘΕΝΑ !! Ομως Αντζελά μου, ΝΑΙ υπάρχει ΘΕΟΣ και που ξέρεις τι γίνεται καμμιά φορά !!! Φιλάκια Μαίρη --Στείλε καμμιά φωτό του Νεκταριούλη πάνω στο αλογάκι, όταν θα ξεκινήσει κι ο Δημητράκης με το καλό, θα στείλω κι εγώ!!
like0

Χρόνια πολλά

Εικόνα Kari
Aγγελικη μου χρονια πολλα, καταρχην να σου πω πως δεν σε ξεχασα αλλα πραγματικα τρεχω σαν τρελλη απο το πρωι ως το βραδυ και πολλα θεματα με βασανιζουν αυτο το καιρο. Χαρηκα τοσο πολυ για τον Νεκταριο που θα κανει ιππασια! Η θεραπευτικη ιππασια οπως ακουσα και στο σεμιναριο ειναι ευεργετικη και βοηθαει ακομα και στην εξελιξη του λογου, μακαρι ολα τα παιδια του κοσμου να σταθουν τοσο τυχερα... Διοτι εκτος το οτι υπαρχει κοστος υπαρχει και ο παραγοντας πως δεν υπαρχει θεραπευτικη ιππασια σε πολλα μερη της Ελλαδος. Οντως ηταν το καλυτερο δωρο για σενα και για ολη την οικογενεια σου!!! Φιλακια πολλα... δεν σε ξεχασα φιλεναδα να το ξερεις, αν βρεθουμε στο τσατ θα σου εξηγησω... και παλι χρονια πολλα.
like0

Τόσο κοντά...

Εικόνα Angela Papastavrou
Ξέρετε φίλοι μου ποιά είναι η ειρωνία; Τα τελευταία 5 χρόνια που μένουμε σε αυτή την περιοχή μόνιμα, περιστοιχίζομαι από 5 ιππικούς ομίλους και έβλεπα καθημερινά τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους αναβάτες που έβγαζαν για την καθημερινή τους βόλτα, ξεμούδιαμα, τα άλογα, είχα δει και στην τηλεόραση τα ρεπορτάζ για τα ωφέλη της θεραπευτικής ιππασίας και στεναχωριώμουνα με την ιδέα ότι δεν θα μπορέσω να βοηθήσω το παίδί μου να κάνει μια θεραπεία που βρίσκεται δίπλα κυριολεκτικά από το σπίτι μας, λόγω ελλειψης χρημάτων! Είναι σαν να βρίσκεσαι δίπλα στο κύμα και να πρέπει να κάνεις μπάνιο και να μη σε αφήνουν! Ας είναι, τουλάχιστον οι ελπίδες μας αναπληρώθηκαν και τώρα περιμένουμε να έρθει το επόμενο Σάββατο!
like0

Ο Θεός

Εικόνα ανώνυμο
Ο Θεος υπαρχει. Και ειναι βεβαιο. Αν πιστευετε συνειδητα και ειστε κοντα του μεσα απο τα Μυστηρια της Εκκλησιας σιγουρα θα βοηθηθει και θα ζωογονηθει περισσοτερο ο Νεκταριος σας. Εμενα με εσωσε ο Αγιος Νεκταριος.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.