Υψηλή χοληστερίνη και κετογονική δίαιτα

Εικόνα Vera Chagipapa
θα ήθελα να με ενημερώσετε εαν ο δεκάχρονος γιος μου, που πασχει απο φαρμακανθεκτική επιληψία αλλά έχει και οικογενή υψηλή χοληστερίνη, ειναι κατάλληλος για να κανει τη διαιτα.

Σχόλια

Κετογενικη δίαιτα

Εικόνα Ιωάννα
Θα πρότεινα να μιλήσεις με έναν ειδικό λιπιδιολογο όπως π.χ την γένοβεφα κολοβου στο ωνασειο καρδ Κεντρο (κλεισε Ραντεβου αν είσαι απο Αθηνα) εφόσον ο γιατρός που σου πρότεινε αυτη την δίαιτα σου εξηγήσει επακριβώς τι πρόκειται πιθανότατα ναπροκαλεσει στο λιπιδιολογικο προφίλ του παιδιού σου η Εν λόγω δίαιτα που έχω την εντύπωση ότι αυξάνει τα τριγλυκεριδια και όχι μόνο!!! Είναι αποτελεσματική στην επιληψια ειναιπολυ αυστηρή μα παρα πολυ αυστηρή δίαιτα και θέλει απίστευτη πειθαρχία απο το παιδι...κοινώς να το έχεις αποτο κοντοσυνεχεια!
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.