Η ζωή συνεχίζεται. Ο Άρης μεγαλώνει... (με βίντεο!)

Εικόνα Almak

Η ζωή συνεχίζεται. Ο Άρης μεγαλώνει, συνεχίζει πλέον να δουλεύει τις Κυριακές για περίπου 2 ώρες το πρωϊ σε προετοιμασία τραπεζιών ταβέρνας . Μάλιστα μερικές φορές βοηθά και στο μάζεμα - καθάρισμα των τραπεζιών κατά την ώρα της δουλειάς με κόσμο.Είναι φανερό πως έχει εντάξει την δουλειά στην ρουτίνα της εβδομάδας. Συνεχίζει να προοδεύει και στο κολύμπι από το οποίο μπορείτε να δείτε και το παρακάτω βίντεο όπου στους τελευταίους αγώνες για αμεα κατάφερε και τερμάτισε πρώτος παρά την πολύ άσχημη εκκίνηση. 

Το αρχικό βίντεο έχει αφαιρεθεί, προσθέσαμε ένα νεότερο του 2014.

Διαβάστε τη συνέχεια στο "βιολόγιο": Περνά ο καιρός και ο Άρης μεγαλώνει

Σχόλια

Μπράβο Άρη

Εικόνα Angela Papastavrou
Μπράβο Άρη, μπράβο Αλέξανδρε, μπράβο σε όλη την οικογένεια. Τα παιδιά μας εξελίσονται με την πάροδο του χρόνου και όλη η αγωνία μας , οι κόποι μας , οι θεραπείες και η αγάπη μας αποδίδουν τους καρπούς τους!!!
like0

Για τον Αlmac

Εικόνα Ρήνα
Ο Αρης μας κανει να ελπιζουμε και χαιρομαι που η οικογενεια σας εχει βρει την ισορροπια της και προχωρα. Καλη Ανασταση.
like0

Εχεις καιρο να μας γραψεις νεα (προς Ρηνα)

Εικόνα georafa
Εχεις καιρο να μας γραψεις νεα σας!! Περιμενω με αγωνια!!
like0

Μπραβο!!

Εικόνα georafa
Και την προηγουμενη φορα που τον ειδα να στρωνει με τοσο επιμελεια τα τραπεζια τον ειχα θαυμασει! Μπραβο στον Αρη! Και για τους αγωνες... τι υπεροχα!! Τι αθλητης.. μα καθ τι οπαδους εχει ε? !!! Μπραβο σας !!!
like0

Αλεξανδρε..

Εικόνα Ιουλία Σαββα
...μπραβο..παντα τετοια!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.