Ειδική γλωσσική διαταραχή

Εικόνα zwh30
Καλησπέρα. Αφού πέρασε αρκετός καιρός και τελικά είμαστε βέβαιοι οτι δεν αντιμετωπίζουμε ΔΑΔ καταλήξαμε στην ειδική γλωσσική διαταραχή. Ο λογοθεραπευτής μας ήταν απο την αρχή σίγουρος, απλά εμείς γεμάτοι με φοβίες είχαμε τις αμφιβολίες μας. Εδώ και αρκετούς μήνες είχαμε μεγάλη πρόοδο στο λόγο και φτάσαμε ένα χρόνο μετά που δεν έλεγε καν μαμά τώρα να λέει τα πάντα απλώς ακόμα όχι καθαρά. Έχουμε ακόμα θέμα με την άρθωση, φυσικά με τη χρήση των άρθρων και των χρόνων.

Διάγνωση των 20 λεπτών ΔΑΔ

Εικόνα zwh30
Διαβάζω καθημερινά τα νέα των μελλών και θαυμάζω τη δύναμη των γονιών. Τρελαίνομαι με την αναισθησία των γιατρών, του κράτους και γενικά της κοινωνίας πάνω σε τόσο λεπτά θέματα που αφορούν τα παιδιά. Η δική μας διάγνωση ήρθε μετά απο επίσκεψη σε παιδοψυχολόγο κέντρου ψυχικής υγείας. Η ανησυχία μου ήταν η απουσία λόγου στον 2 ετών μικρούλη μου.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.