SSADH και Neuroprotek

Εικόνα Giorgos X

Καλησπέρα σε ολους, παρακαλω θα ηθελα την αποψη σας για το Neuroprotek και τι ακριβως κανει. Το παιδι μας εχει ενα σπανιο μεταβολικο νοσημα, δεν μιλαει παρα ελαχιστες λεξεις ενω η κατανοηση του δεν ειναι στο επιπεδο της ομιλιας του, ειναι πολλη καλυτερη! Δυσκολεύεται πολυ να επικοινωνησει με καποιον γιατι μιλαει με τον δικο του τροπο και δυστυχώς μεχρι στιγμης οι λογοθεραπειες δεν εχουν αποδώσει.

Διαβασα οτι το προιον αυτο βοηθαει και στον λογο. Παρακαλώ θερμα αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια και εχει την διαθεση να μας πει κατι.

Απορω γιατι τοσο καιρο που υπαρχει το σκευασμα καποιος παιδονευρολογος δεν μας εχει πει κατι αναφορικα με αυτο!

Ποτέ μην σταματατε να προσευχεστε στον ΘΕΟ!

Σχόλια

Το Neuroprotek δε βοηθάει αποκλειστικά στο λόγο

Εικόνα Αλεξάνδρα

Το Neuroprotek? δε βοηθαει αποκλειστικα στο λογο, αλλα σε πολλα πραγματα και ολα αυτα μαζι συνθετουν μια καλυτερη κλινικη εικονα. Μειωνει τη φλεγμονη που θεωρητικα υπαρχει στον εγκεφαλο και στο πεπτικο. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι ο γιος μου πηγαινει πολυ καλυτερα με αυτο το σκευασμα.. Δοκίμασε το. Ο παιδονευρολογος μπορει να μην το γνωριζει καν. Οι περισσότεροι γιατροι ασχολουνται με φαρμακα και οχι με συμπληρώματα. Υπαρχει και ενας γιατρος, γενετιστης - νευροφυσιολογος που κανει θεραπειες με συμπληρωματα και μεχρι στιγμης οσοι πηγαν ειναι ευχαριστημενοι, ειναι ο Γεωργακόπουλος Ελευθέριος. (Δεν εχω παει προσωπικα, απλα τον αναφερω απο οσα εχω ακουσει). Ευχομαι να πανε ολα καλα.

like0

Στοιχεία για Γεωργακόπουλο Ελευθέριο

Εικόνα Δασκάλα

Καλησπέρα σε όλους που ψάχνετε απεγνωσμένα κάτι/κάποιον που θα μπορούσε να βοηθήσει τα παιδιά μας!

Αλεξάνδρα, θα ήθελα αν είναι εύκολο περισσότερα στοιχεία για τον γενετιστή που αναφέρεις και τι ακριβώς κάνει. Έχεις κάποιο τηλέφωνο ή άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί του? Ο γιός μου είναι 13 ετών με σύνδρομο Asperger και χρόνια τικς. Έχουμε τρέξει αρκετά και βλέπουμε φως στο τούνελ αλλά η εφηβεία με τρομάζει!! Κάνω και η ίδια αρκετό ψάξιμο γύρω από θεραπείες και εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών του και διαβάζω οτι στην Αμερική υπάρχει μια ''σχολή'' που θεωρεί οτι ο αυτισμός μπορεί να είναι αντιστρέψιμος ακολουθώντας κάποιες βιοχημικές θεραπείες. Είναι ίσως κάτι παρεμφερές με αυτό που κάνει ο κ. Γεωργακόπουλος? Νομίζω οτι θα ήταν καλό ότι βοηθάει τα παιδιά μας να το μοιραζόμαστε έτσι ώστε να γίνεται διάχυση των πληροφοριών.

Μην σταματάτε να ελπίζετε!

Καλή Παναγιά!!!

like0

Έχω και εγώ δίδυμα τριών ετών που δεν έχουν καθόλου λόγο

Εικόνα didyma1103

Γιώργο έχω και εγώ δίδυμα τριών ετών που δεν έχουν καθόλου λόγο και ακόμα δεν έχουμε εντοπίσει τι τρέχει ακριβώς, θα κάνουμε κι εμείς ειδικές εξετάσεις για να δούμε μήπως τα παιδάκια μου πάσχουν από νευρομεταβολικό νόσημα. Κάτι μας ανέφερε ο γιατρός για υποδοχέα κρεατίνης όπου θα ελεχθεί αν υπάρχει ανεπάρκεια και κάτι για μοριακο καρυότυπο fox1. Ρώτησα και κάποιον άλλο γονέα αν αυτό είναι το SSADH αλλά δεν πήρα απάντηση. Υπάρχουν πολλά τέτοια νευρομεταβολικά νοσήματα??? Κι εγώ δεν έχω ιδέα!

ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΗ!

Τα παιδάκια μου πέρα από κάποιες φωνούλες που βγάζουν και καμμιά μονοσύλλαβη λεξούλα που πετάει ο ένας αραιά και που δεν βλέπουμε φως στο τούνελ. Εμείς θα ξέρουμε από Σεπτέμβρη φαντάζομαι γιατί ακόμα δεν μας έχουν καλέσει από το Νοσοκομείο. Μακάρι να βρούμε τι έχουν γιατί τώρα βρισκόμαστε σε ένα τούνελ χωρίς έξοδο!!!!!

Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει κι εμείς εργο και λόγο επί ένα χρόνο και από Σεπτέμβρη θα συνεχίσουμε αλλά κι εμείς δεν έχουμε δει καμμιά πρόοδο στο λεκτικό κομμάτι. Στην αντίληψη και στην επικοινωνία υπάρχει μικρή πρόοδος.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το παιδάκι σας και με όλα τα παιδάκια που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα!!!

like0

Προσπαθεί να πετύχει καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου βασικά

Εικόνα Αλεξάνδρα

Στο google θα βρεις τα στοιχεια του πολυ ευκολα, δεν μου ειναι κοπος να σου τα γραψω αν θελεις. Απλα δεν ξερω αν μπορω εδω ετσι απλα καταλαβες? Απο οσο ξερω κανει ακριβως αυτο που λες αλλα με συμπληρωματα βιταμινων. Προσπαθει δηλαδη να πετυχει την καλυτερη δυνατη λειτουργια του οργανισμου και κυριως του εγκεφαλου. Μια φιλη μου τον επισκευτηκε και ειδε διαφορά στο παιδι και λεω να το ψαξω αν και λογω αποστασης θα μου ειναι λιγο δυσκολο. Εγω εχω καιρο που κλινω προς αυτου του ειδους τις θεραπειες, και αν υπαρχει καποιος τοσο εξειδικευμενος να με καθοδηγησει καλυτερα θελω να τον γνωρισω και να μιλησω μαζι του. Παντως το Email μου ειναι alfoelko@gmail.gr και το αλλο kostalz@yahoo.gr και το τηλεφωνο μου ειναι  2331020198 (Βέροια) για ο,τι θελεις να με ρωτησεις.

like0

Τον αναζήτησα στο google

Εικόνα Δασκάλα

Αλεξάνδρα ευχαριστώ πολύ! Έκανα μια αναζήτηση και βρήκα αρκετά για τον κ. Γεωργακόπουλο. Αν υπάρχει πάντως κάποιος που έχει προσωπική εμπειρία ας τη μοιραστεί μαζί μας! Φαίνεται να έχει κάνει πολλά στην καριέρα του και εύχομαι να μπορεί να βοηθήσει! Δεν ξέρω βέβαια το κόστος ποιό είναι και πόσο συχνά θα πρέπει κανείς να τον επισκέπτεται. Λέω να του τηλεφωνήσω από βδομάδα!

Ευχαριστώ όλους σας!

like1

Τηλεφώνησέ του και πες και σε μένα εντυπώσεις

Εικόνα Αλεξάνδρα

Θα περιμένω.. Καλό βράδυ.

like1

Έχω στείλει mail στον γιατρο κ.Θεοχαρίδη

Εικόνα Giorgos X

Aλεξάνδρα καλησπερα, σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και το ενδιαφερον σου,

Εχω στειλει mail στον γιατρο κ.Θεοχαρίδη οσον αφορα το σκευασμα αν μπορει να βοηθησει και απο εβδομαδα θα προσπαθησω να κλεισω ραντεβου με τον κ. Γεωργακόπουλο να μας πει και εκεινος αν μπορει να κανει κατι..

Καλο βραδυ και ευχομαι τα καλυτερα για ολους!

like0

Κάναμε εξετάσεις για μεταβολικά νοσήματα

Εικόνα Giorgos X

Δήμητρα καλησπερα,

Έχω προσπαθησει δυο φορες να σου στειλω αλλα κατι γινεται με το internet. Εμεις το ανακαλυψαμε απο καποιες ειδικες εξετασεις που καναμε για μεταβολικα νοσηματα μεσω αιματος και ουρων στα ουρα βρεθηκε η ουσια που σχετιζεται με το SSADH. Oι γιατροι θα σας κατευθύνουν αναλογα με αυτο που κρινουν, τι εξετασεις πρεπει να γινουν.

Αυτο που θελω να πω σε ολους ειναι ποτε να μην απελπιζεστε και μην χανετε την πιστη σας, ο ΘΕΟΣ ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ!

like1

Θεοχαρίδη και Γεωργακόπουλο

Εικόνα Σπαρτη

Οποιος γνωριζει περισσοτερα για Θεοχαρίδη και Γεωργακόπουλο να μας βοηθησει. Εργο ζωης στην αβυσσο που ζουμε. Ευχαριστω, καλη δυναμη.

like1

Αλεξάνδρα πως τα πάτε με το Neuroprotek;

Εικόνα Τζενσιλα Κλογκερι Τζένη

Αλεξάνδρα πως πάτε με το Neuroprotek; Το συνεχίζετε ακόμα;

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.