Προκήρυξη θέσεων κοινωνικού λειτουργού και εργοθεραπευτή

Εικόνα NOESI.gr

Το ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, προκηρύσσει μία θέση κοινωνικού λειτουργού, πλήρους απασχόλησης, και μία θέση εργοθεραπευτή, πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Μία θέση κοινωνικού λειτουργού, πλήρους απασχόλησης για το τμήμα Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Απαραίτητα προσόντα: 

  • Τριετής εμπειρία
  • Πολύ καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας
Μία θέση εργοθεραπευτή, πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Απαραίτητα προσόντα: 

  • Τριετής εμπειρία
  • Πολύ καλή γνώση μίας ξένης γλώσσας.

Λογότυπο του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία του κέντρου κ. ... (τηλ. ..., 09:00 - 14:00). Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση ... ή στο φαξ ...

(*) Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί. Οι θέσεις καλύφθηκαν!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες και το έργο του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/eeamargarita

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ► Συνέδριο για τον αυτισμό στην Αλεξανδρούπολη.
To NOESI.gr παρουσιάζει: Προνόησε κι εσύ! (10/06)
Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς φορά Μπλε για τον Αυτισμό!
H Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Καστοριάς διοργάνωσαν εκδήλωση με τίτλο ‘Όλοι Διαφορετικοί - Όλοι Ίσοι’ για τη δημιουργία του παζλ του αυτισμού! Δείτε το φωτογραφικό υλικό εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.