Προκήρυξη θέσεων κοινωνικού λειτουργού και εργοθεραπευτή

Εικόνα NOESI.gr

Το ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, προκηρύσσει μία θέση κοινωνικού λειτουργού, πλήρους απασχόλησης, και μία θέση εργοθεραπευτή, πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Μία θέση κοινωνικού λειτουργού, πλήρους απασχόλησης για το τμήμα Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Απαραίτητα προσόντα: 

  • Τριετής εμπειρία
  • Πολύ καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας
Μία θέση εργοθεραπευτή, πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Απαραίτητα προσόντα: 

  • Τριετής εμπειρία
  • Πολύ καλή γνώση μίας ξένης γλώσσας.

Λογότυπο του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία του κέντρου κ. ... (τηλ. ..., 09:00 - 14:00). Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση ... ή στο φαξ ...

(*) Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί. Οι θέσεις καλύφθηκαν!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες και το έργο του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/eeamargarita

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.