Oι "Αγγελοι Γης" ανεβαίνουν στην Ακρόπολη

Εικόνα "ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΗΣ" Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Rett

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο Rett, οι Άγγελοι Γης την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 επισκέφτηκαν τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης!! Τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ!!! Η χαρά όλων απερίγραπτη!!!

Στην παρέα μας βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης κύριος Ευάγγελος Τσιγώνης,η Ιατρός μας κυρία Ιωάννα Πασπάτη,ο εκπρόσωπος της Eurordis στην Ελλάδα κύριος Δημήτριος Συνοδινός,εκ μέρους της Π.Ε.Σ.Π.Α η κυρία Ρεββέκα Ροδοπούλου και Αργυρώ Κατσαρέλια καθώς και την εκπρόσωπο της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατα Πλάκας κυρία Μαρίνα Ζεκάκου Πυλαρινού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά για την στήριξη που προσφέρουν στον σύλλογο μας και φυσικά στους ''Αγγέλους'' μας!!!

Είμαστε ΕΔΩ!! Θα είμαστε ΠΑΝΤΟΥ!!Γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!Γιατί ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!


On Sunday, October 15th, 2017, in the framework of the RETT syndrome awareness month, our association visited the Sacred Rock of the Acropolis.

The purpose of our visit was to introduce our wonderful “Angels” to the world!
This activity allowed us to share wonderful feelings with the public and we proved that nothing can stop us from offering our “Angels” a life of quality and dignity!
A strong message, sent from the top of the Acropolis hill, the lasting symbol of Democracy, Culture and human power: our children are HERE and WE stand BY THEM to offer them LIFE!

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.