Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Εργοθεραπευτή στον "Ηλίανθο" του ΚΠΕ

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης εργασίας στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος «Ηλίανθος», στη Δυτική Αττική- Περιστέρι, με ειδικότητα:

  1. Εργοθεραπευτής,  με τίτλο σπουδών Τ.Ε. (μερικής απασχόλησης με σύμβαση ορισμένου χρόνου)

Aπαραίτητα Δικαιολογητικά

  • Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
  • Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος
  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ilianthos@kpechios.gr έως την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 με τίτλο:

  • ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

Θα συνεκτιμηθούν: Προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο εργασίας και στη δομημένη εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση & αντιστοίχηση από το ΔΟΑΤΑΠ.

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Πληροφορίες δίνονται από την γραμματεία του Ηλίανθου, καθημερινά 14.00 – 18.00, στο τηλέφωνο 2105782341.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΠΕ
Π. Σιδηροφάγη

Εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών με τον διακριτικό τίτλο ΠΡΟΝΟΗΣΕ του NOESI.gr.Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΦΗΒΟΥ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/kpechios

Η αγγελία αυτή ενεργοποιήθηκε στο www.noesi.gr στις 17/01/2017 και η θέση είναι διαθέσιμη.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.