Θέλω να μάθω αν δικαιούμαι

Εικόνα maria_sav1
Γεια σας! Θελω να μαθω αν δικαιουμαι κατι χαρτια (τον φακελο μου) απο ενα κεντρο θηλεων στο Ηρακλειο που εμενα εκει απο 7 χρονων λογο θανατου της μητερας μου..

Ειδικό δημοτικό σχολείο στο Γαλάτσι

Εικόνα fosia
Καλημέρα, Έχω ένα γιο 7 χρονών με ελαφριά νοητική υστέρηση. Φέτος είναι στην πρώτη δημοτικού σε ειδικό σχολείο. Λόγω συνθηκών θα πρέπει να μετακομίσουμε και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος από εσάς να μου δώσει μια πρώτη ιδέα για το ειδικό δημοτικό σχολείο στο Γαλάτσι πριν το επισκεφτώ.

Λογισμικό "ΑΒPuzzle"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ο Ερμής από την ελληνική μυθολογία. Eφαρμογή – ΑΒPuzzle, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα (για iPhone, iPod touch, and iPad).

Είναι σπασμοί;

Εικόνα Kostas Maria Danai
Η κόρη μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Είναι 8 ετών, όμως ψυχοκινητικά και σωματικά μοιάζει 4 ετών. Παρ' όλη τη διερεύνηση παραμένει "αδιάγνωστη". Αναπτύσσεται νοητικά και σωματικά με ρυθμούς χαμηλότερου του φυσιολογικού.

Εργοθεραπεία και παιδοψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα angelou_kea
Καλησπέρα! Θα μπορούσατε να μας συστήσετε εργοθεραπευτές και παιδοψυχολόγους στη Θεσσαλονίκη (και κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης);

Η διάγνωση δεν με καλύπτει

Εικόνα dora.p
Ο γιος μου είναι 7,5 ετών και μέχρι πριν λίγες ημέρες πιστεύαμε ότι είχε διάσπαση προσοχής και κάποια προβλήματα στην επικοινωνία του (κάτι που μας είχαν επιβαβαιώσει 2 δημόσια Κέντρα Ψυχικής Υγιεινής, της Λυκόβρυσης & του Αιγάλεου, το 1ο όταν ήταν 4 ετών & το 2ο όταν ήταν 7 ετών).

Η ευτυχία δεν είναι στην τελειότητα

Εικόνα ligeri
Tην πλήρη αποκατάσταση σ' αυτό, στο πρόβλημα της εκφοράς του λόγου ίσως δεν μπόρεσε κανείς μέχρι σήμερα να την πετύχει. Όπως και στις περισσότερες - σχεδόν όλες - παθογενείς καταστάσεις των παιδιών και ενηλίκων με Ειδικές ανάγκες.

Βλαστοκύτταρα

Εικόνα andreaschristopoulos
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τη νέα μέθοδο με τα βλαστοκύτταρα στη θεραπεία του αυτισμού. Έχω έναν γιο 14 ετών με αυτισμό και ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τη νέα αυτή μέθοδο. Αν κάποιος από τους γονείς ή ειδικούς επιστήμονες γνωρίζει κάτι από ίδια πείρα να μου απαντήσει.

Κόστος πρόσθετων θεραπειών ΙΚΑ

Εικόνα annakyrozi
Έχει κανείς να μου στείλει λίστα με το κόστος για όλες τις πρόσθετες πράξεις θεραπειών ΙΚΑ (λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, φυσιοθεραπείες, ειδική αγωγή κ.λπ.) ή που μπορώ να βρω στο internet αυτή την λίστα, καθώς επίσης να με ενημερώσετε και τι γίνεται στην περίπτωση που το παιδί χρειάζεται πάνω από 20 λογοθεραπείες/μήνα που γράφουν πάντα από το κέντρο ψυχικής υγειηνής του ΙΚΑ;

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.