Έχουν περάσει κιόλας πέντε χρόνια από την αρχική ανάρτηση μου!

Εικόνα Eleni

Καλημέρα! Έχουν περάσει κιόλας πέντε χρόνια από την αρχική ανάρτηση μου. Το καμάρι μου είναι πλέον εξίμιση ετών! Συνεχιζει να είναι ένα χαρούμενο παιδακι που αγαπάει πολυ να χαμογελάει! Αγαπαει πολυ τις ζουζούνιες, αγαπαει πολυ το παιχνιδι,αγαπαει πολυ την μουσική,τις κουνιες,το σχολείο... Υπαρχει αντίληψη, περπατει,σκαρφαλώνει ένας σωστός Ταρζάν! Οπως κάθε παιδί στην ηλικια του…

Ψυχοκινητική καθυστέρηση, θα ήθελα συμβουλές από άλλους γονείς

Εικόνα Eleni

Καλησπερα! Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα όποιος γονιός έχει αντίστοιχη εμπειρία να μου απάντηση... Γεννήσα με καισαρική στην 39 εβδομάδα με βάρος γέννησης 2.500 κιλά, 49 εκατοστά ύψος και περίμετρος κεφαλής 31,6 εκατοστά. Το παιδί δεν νοσηλεύτηκε, δεν πήρε οξυγόνο ή κάτι άλλο. Φυγαμε κανονικά μετά από 3-4 ημερες στο σπίτι μας χωρίς οι γιατροί να μου επισημάνουν τίποτα, όλα φυσιολογικά, εκτός του μικρού βάρους γέννησης.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.