Νεανική ιδιοπαθής αρθρίτιδα (ένσταση στα ΚΕΠΑ)

Εικόνα Σωτήριος Ντελλας

Πριν δυο μήνες πέρασε το παιδι μου 12 ετών επιτροπή ΚΕΠΑ καθώς εχει ΝΙΑ (νεανική ιδιοφυής αρθρίτιδα). Η Επιτροπή μας πρότεινε καλο θα ητανε, να παρακολουθήσει το παιδι και ένας παιδοψυχίατρος. Πριν βγούνε τα αποτελέσματα της επιτροπής ήδη κάναμε τρεις συνεδρίες με την παιδοψυχίατρο η οποία μας είπε πως θα χρειαστεί περίπου εναν χρόνο συνεδρίες το παιδι. Επίσης η παιδοψυχιατρος μας ενημέρωσε πως  έπρεπε να είχε δει ποιο νωρίς το παιδι έτσι ώστε να είχαμε καταθέσει και δικιά της ιατρικής γνωμάτευση στην επιτροπή.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.