Αναζήτηση Αναπτυξιολόγου (κα Καραντανά ή άλλον)

Εικόνα Matina

Καλημέρα σε όλους.

Εχουμε πάρει διάγνωση ΔΑΔ απο αναπτυξιολόγο του Παιδων Αγία Σοφία.

Καθώς έχει περάσει περιπου ένα εξάμηνο απο τότε με εμφανή βελτίωση, θα ήθελα να τον δει και κάποιος άλλον ωστε να πάρουμε μια ακόμη γνώμη.

Εχω ακούσει για την κα Καραντανά και θα ήθελα να την δούμε ιδιωτικά, αλλα δεν μπορώ να βρω στο διαδίκτυο κάτι παρα μόνο στο Παίδων.

Μηπως γνωρίζει κάποιος πως θα την βρούμε ιδιωτικά;

Επίσης άν έχετε υπόψη σας κάποιον άλλο αναπτυξιολογο ή παιδοψυχίατρο πειτε μου.

Ευχαριστώ - καλή δύναμη!

Σχόλια

Δεν γνωρίζω καλό αναπτυξιολόγο

Εικόνα Penny

Δεν γνωρίζω καλο αναπτυξιολόγο, ούτε την συγκεκριμένη που αναφέρατε καθώς και γω βρίσκομαι στο ψάξιμο. Εχω πάει σε αρκετούς αλλά δεν βοήθουν περαιτέρω.

Αυτο που θα σας πω, ειναι εφόσον θέλετε να πάρετε 2η γνώμη, μην αναφέρεται τίποτα  στον δεύτερο. Εγώ έκανα το λάθος και άρχισα να λέω τι και πως όταν έπαιρνε το ιστορικό και τελικά έδωσα 60 ευρώ για 15 λεπτά υπόθεση, για να μου πουν "Τι ήρθατε; Τι θέλετε δηλαδή; Κι εγω το ίδιο με το συνάδελφο θα γράψω". Αυτό έγινε στην κα Αντωνιου απογευματινό ραντεβού! Την όποια κάποιοι την θεωρούν καλή. Δεν ασχολήθηκε καθόλου. Μάλιστα βιαζόταν να τελειώνει!

Πού να πηγαίναμε δηλαδή με πρωινό ραντεβού!

Αναπτυξιολόγος Καραντανά

Εικόνα Γιώργος

Γνωρίζει κάποιος/α εάν η Κα Καραντανά έχει ιδιωτικό ιατρείο ώστε να μας δεί ιδιωτικά;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, στηρίξετε την προσπάθεια. 

 ► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

 ► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

 ► Στείλετε χρήματα online ή μέσω τράπεζας. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.