Αντί χειραψίας...

Εικόνα Angela Papastavrou
Κλικ για να διαβάσετε το βιολόγιο της Αγγελικής Παπασταύρου.Αγγελία για σούπερ-μαμά για σούπερ-βιολόγιο! «...Ζητείται γυνή, με μεγάλη ψυχή, με μεγάλη αντοχή και ανοχή, με αγάπη απεριόριστη διαθέσιμη όλο το 24ωρο, χωρίς άδεια όλο το χρόνο, με μόνο σκοπό να αφιερωθεί στα παιδιά και με αμοιβή την αγάπη. Θα συνεκτιμηθεί η ικανότητα της υποψήφιας να γράφει ένα υπέροχο "βιολόγιο"! Πληροφορίες στα αθώα μάτια των παιδιών...»
Εάν σας αρέσει το "βιολόγιο" αυτό, επικοινωνήστε με τον/τη συγγραφέα του! Μπορείτε να στείλτε ένα e-mail ή δημοσιεύσετε το σχόλιό σας κάνοντας κλικ στο "σχολιάστε" στο τέλος κάθε δημοσίευσης!
'Αγγελος Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr

Σχόλια

Σιωπή

Εικόνα ligeri
Angela, Δεν θέλω να ξοδέψω σε λόγια ούτε μια σταγόνα από την συγκίνηση και τον θαυμασμό. Τά χρειάζομαι, τα κρατάω όλα για μένα, Σωπαίνω και Σ΄ΑΓΑΠΩ. Ligeri
like1

Σας ευχαριστώ

Εικόνα Angela Papastavrou
Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και προπάντων που με καταλαβαίνετε, αλήθεια, σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη αισθήματα και ά ν θ ρ ω π ο ι.
like0

Κάτι που με συγκίνησε

Εικόνα Angela Papastavrou
Πρόσφατα διάβασα κάτι που με συγκίνησε και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας: «Σε εκατό χρόνια από τώρα δε θα έχει σημασία, πόσο μεγάλες ήταν οι καταθέσεις μου στη τράπεζα, ούτε σε τί σπίτι έμενα, ούτε τί μάρκα αυτοκίνητο οδηγούσα, αλλά μπορεί ο κόσμος να είναι διαφορετικός μόνο και μόνο γιατί υπήρξα: "ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή κάποιου, του παιδιού μου
like0

Σε εκατό χρόνια

Εικόνα ΠΑΝΟΣ
Σε εκατο χρονια απο τωρα πιθανα να μας θυμουνται τα εγγονια μας. Και φυσικα δε θα εχει τιποτα απο ολα αυτα σημασια… αφου δε θα υπαρχουμε καν… Προσγειωθειτε!!
like0

Επειδή είμαστε προσγειωμένοι

Εικόνα Angela Papastavrou
Επειδή είμαστε προσγειωμένοι, δεν πρέπει να μένουμε απαθείς και να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και το σήμερα, πόσο πιό πολύ όταν έχουμε παιδιά με ειδικές ανάγκες, άλλωστε αν όλοι σκέφτονταν σαν εσάς Κε ΠΑΝΟ, δεν θα υπήρχες σήμερα με την μορφή και τις ανέσεις της εποχής μας, ίσως να μέναμε ακόμη σε σπήλαια!
like2

Θέλω να καυτηριάσω αυτό το "κάτι"

Εικόνα ΠΑΝΟΣ
Και φυσικα δε θα εχει τιποτα απο ολα αυτα σημασια... αφου δε θα υπαρχουμε καν... ΕΝΝΟΩ "πόσο μεγάλες ήταν οι καταθέσεις μου στη τράπεζα, ούτε σε τί σπίτι έμενα, ούτε τί μάρκα αυτοκίνητο οδηγούσα". Δεν είμαι απαθής απλά θέλω να καυτηριάσω αυτό το "κάτι" που στέρησε από τους συνανθρώπους μας, τα αδέρφια μας, τα παιδιά μας την κίνηση, την ελευθερία, το φώς και ότι άλλο απολαμβάνουμε εμείς οι "άρτιοι". Ελπίζω να έγινα σαφής κ. Αγγέλα.
like2

Eίμαι η Σούλα

Εικόνα Soula
Είμαι η Σούλα, έχω ένα γιο 9 ετών. Περισσότερα στο "βιολόγιό" μου... - που μόλις ξεκίνησα!
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.