Σφαγή στα ΚΕΠΑ

Εικόνα Αρτινός

Γιατί κόβουν ενα παιδι που πιστοποιουν 83% νοητικη αναπηρια που στην ενσταση βγαζουν 85% με πιθανη βαρεια εγκεφαλοπαθεια. Αυτά δεν ειναι παιδια; Γιατί πρεπει να ειναι τετραπληγικα και μονο για να παρουν το εξωιδρυματικο επίδομα; Αυτά τα παιδια νομιζουν οτι δεν κανουν θεραπειες στο να γινει η ζωη τους πιο ευκολη; Αυτό που εχω να πω ειναι οτι γίνεται η μεγαλη σφαγη στα ΚΕΠΑ?, και μετα δεν σου δινουν καμια ελπιδα στο να διεκδικησεις ξανα το αυτονοητο για το μελλον του παιδιου σου, των παιδιων μας!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

Έχουμε ένα κοριτσάκι 7 ετών με ψυχοκινητική καθυστέρηση

Εικόνα Αρτινός
Εχουμε ενα κοριτσακι 7 χρονων με ΨΚΚ. Μετα απο πολλες εξετασεις εδω και 6 χρονια ,βρεθηκε μια χρωμοσωμικη ανωμαλια. Με συμπτωματα να μην μπορει να πει λεξεις μονο μπαμπαλισματα. Το στατικο της παλια ήταν δραμα. Εδω και 4 χρονια καθεται, περπατα, φυσικα δεν τρεχει και εστιαζει πιο καλα. Εαν καποιος γονέας εχει το ιδιο προβλημα μπορουμε να ανταλαξουμε αποψεις. Θελω να δωσω και να παρω.

Υπομονή

Εικόνα Αρτινός
Για ολους τους γονεις. Υπομονή, προσπάθεια και ενημέρωση. Με αυτα τα τρια αρχισαμε και εμεις σαν οικογενεια για το παιδι μας με ψυχοκινητικη καθυστερηση και πιστευω οτι βρηκαμε ακρη, αλλα και με τους καταληλους γιατρους. Ματια και αυτια ανοιχτα. Ο ηλιος ανατελει για ολους.

Αναζητώ άλλους γονείς με παιδιά με ψυχοκινητική καθυστέρηση

Εικόνα Αρτινός
Έχουμε ένα κοριτσάκι πεντέμιση ετών. Ανακαλύψαμε μία ΨΚΚ. Όλες οι εξετάσεις που έγιναν ήταν καθαρές εκτός από μία που μας έδειξε μία χρωμοσωμική ανωμαλία. Αν κάποιος γονέας έχει το ίδιο πρόβλημα μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να βοηθήσει ο ένας τον άλλον.

Έχουμε ένα κοριτσάκι 5,5 ετών με ψυχοκινητική καθυστέρηση

Εικόνα Αρτινός
Έχουμε ένα κοριτσάκι πεντέμισι ετών. Επτά μήνες μετά την γέννηση παρατηρήσαμε μια υποτονία. Έγιναν όλες οι εξετάσεις που μας είπαν. Όλα είναι καθαρά. Το πρόβλημα είναι μια αστάθεια στον βηματισμό, περπατά πολύ αργά εάν δεν έχει κάποιον να της δώσει το χέρι του. Για ομιλία ούτε καν λόγος να γίνεται, μόνο "μπαμπά και μαμά", και αυτο οχι καθαρα. Το πρόβλημα ήταν πολύ πιο έντονο παλιά. Της κάνουμε από χρόνια λογοθεραπεία και εργοθεραπεία. Σε καποιεσ εξετασεισ βρεθηκε μια χρωμοσωμικη ανωμαλια. Αν κάποιο μέλος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμάς, μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις.

Σελίδες

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.