Σφαγή στα ΚΕΠΑ

Εικόνα Αρτινός

Γιατί κόβουν ενα παιδι που πιστοποιουν 83% νοητικη αναπηρια που στην ενσταση βγαζουν 85% με πιθανη βαρεια εγκεφαλοπαθεια. Αυτά δεν ειναι παιδια; Γιατί πρεπει να ειναι τετραπληγικα και μονο για να παρουν το εξωιδρυματικο επίδομα; Αυτά τα παιδια νομιζουν οτι δεν κανουν θεραπειες στο να γινει η ζωη τους πιο ευκολη; Αυτό που εχω να πω ειναι οτι γίνεται η μεγαλη σφαγη στα ΚΕΠΑ?, και μετα δεν σου δινουν καμια ελπιδα στο να διεκδικησεις ξανα το αυτονοητο για το μελλον του παιδιου σου, των παιδιων μας!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

Έχουμε ένα κοριτσάκι 7 ετών με ψυχοκινητική καθυστέρηση

Εικόνα Αρτινός
Εχουμε ενα κοριτσακι 7 χρονων με ΨΚΚ. Μετα απο πολλες εξετασεις εδω και 6 χρονια ,βρεθηκε μια χρωμοσωμικη ανωμαλια. Με συμπτωματα να μην μπορει να πει λεξεις μονο μπαμπαλισματα. Το στατικο της παλια ήταν δραμα. Εδω και 4 χρονια καθεται, περπατα, φυσικα δεν τρεχει και εστιαζει πιο καλα. Εαν καποιος γονέας εχει το ιδιο προβλημα μπορουμε να ανταλαξουμε αποψεις. Θελω να δωσω και να παρω.

Υπομονή

Εικόνα Αρτινός
Για ολους τους γονεις. Υπομονή, προσπάθεια και ενημέρωση. Με αυτα τα τρια αρχισαμε και εμεις σαν οικογενεια για το παιδι μας με ψυχοκινητικη καθυστερηση και πιστευω οτι βρηκαμε ακρη, αλλα και με τους καταληλους γιατρους. Ματια και αυτια ανοιχτα. Ο ηλιος ανατελει για ολους.

Αναζητώ άλλους γονείς με παιδιά με ψυχοκινητική καθυστέρηση

Εικόνα Αρτινός
Έχουμε ένα κοριτσάκι πεντέμιση ετών. Ανακαλύψαμε μία ΨΚΚ. Όλες οι εξετάσεις που έγιναν ήταν καθαρές εκτός από μία που μας έδειξε μία χρωμοσωμική ανωμαλία. Αν κάποιος γονέας έχει το ίδιο πρόβλημα μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να βοηθήσει ο ένας τον άλλον.

Έχουμε ένα κοριτσάκι 5,5 ετών με ψυχοκινητική καθυστέρηση

Εικόνα Αρτινός
Έχουμε ένα κοριτσάκι πεντέμισι ετών. Επτά μήνες μετά την γέννηση παρατηρήσαμε μια υποτονία. Έγιναν όλες οι εξετάσεις που μας είπαν. Όλα είναι καθαρά. Το πρόβλημα είναι μια αστάθεια στον βηματισμό, περπατά πολύ αργά εάν δεν έχει κάποιον να της δώσει το χέρι του. Για ομιλία ούτε καν λόγος να γίνεται, μόνο "μπαμπά και μαμά", και αυτο οχι καθαρα. Το πρόβλημα ήταν πολύ πιο έντονο παλιά. Της κάνουμε από χρόνια λογοθεραπεία και εργοθεραπεία. Σε καποιεσ εξετασεισ βρεθηκε μια χρωμοσωμικη ανωμαλια. Αν κάποιο μέλος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμάς, μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.