Chelation, μέθοδος ανίχνευσης βαρέων μετάλλων, την γνωρίζετε;

Εικόνα Georgie
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σε ποιες εξετάσεις πρέπει να υποβληθεί ο 6.5 ετών γιος μου ο οποίος πάσχει από διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή για να ανιχνευθούν βαρέα μέταλλα στον οργανισμό του καθώς και εξετάσεις για την κατάσταση του πεπτικού του συστήματος (αν απορροφώνται σωστά οι τροφές κ.λ.π.). Αν γίνονται στην Ελλάδα (Ρόδο) και αν υπάρχουν κέντρα που ασχολούνται με τη μέθοδο chelation. Σας ευχαριστώ Γεωργία

Σχόλια

Θα πρέπει να τηλεφωνήσετε

Εικόνα ανώνυμο

Θα πρεπει να τηλεφωνησετε στο μικροβιολογικο κεντρο του Νοσοκομείο 'Αγια Σοφία στην Αθήνα. Εκει γινονται σιγουρα αυτες οι εξετασεις αλλα ισως γνωριζουν εαν γινονται και στη Ροδο.

like0

Iδιωτικό κέντρο για εξετάσεις

Εικόνα Angela Papastavrou

Μόνο αυτό το ιδιωτικό κέντρο γνωρίζω την Αθήνα που κάνει τέτοιου είδους εξετάσεις. Αν σας ενδιαφέρει τηλεφωνήστε τους για περισσότερες πληροφορίες. http://www.nutrilabs.gr/ 

like0

Θεραπεία Χηλίωσης

Εικόνα Mimi Ka

Τελικα βρηκατε λυση με την θεραπεια Χηλίωσης?

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.