Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 40χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό 21 ανήλικων κοριτσιών

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Τα στοιχεία στη σελίδα αυτή έχουν αφαιρεθεί. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα. Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2106476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.