Έχω κάποιες ανησυχίες για το μωράκι μου

Εικόνα Marina Agalliu

Γεια σας λεγομαι μαρινα εχω ενα μωράκι 3 χρωνων και 4 μηνων και εχω καποιες ανησιχιες πριν 3 μηνες ηχολαλουσε οχι παντα τωρα δεν το κανει πια μιλαει κανονικα το λεξιλογιο του αναπτυξεται πολυ γρηγορα κανει προτασεις με 5-6 λεξεις ακουλουθει συνθετες εντολες γυρανει παντα στο ονομα του βλλεματικη επαφη εχει. Το προβημα μου ειναι τα εξης εδω και 2 μηνες πεπαταει στις μυτες τον ποδιων του και επισεις δεν θελει να φορεσει με τιποτα ρουχα που εχουν κουκουλα με τιποτα μολις του φοραω φουτερ αρχιζει και τσιριζει και κλαει μου λεει δεν ειναι ωραιω ειναι λερομενο ολα τα αλλα ρουχα τα φοραει κανονικα και απο φαγητα τρωει τα παντα παιζει με αλλα παιδακια πολλυ ευχαριστα. Ειναι επισεις νευρικο παιδακι αν δεν γινει το δικο του τσιριζει. Σας τα εγραψα λιγο μπερδεμενα συγνωμη εχω μιλεισει με τον παιδιατρο μου καναμε το τεστ παις και μου λεει το παιδακι σου ειναι μια χαρα απλα καθομαι και παρατηρω τα παντα με αποτέλεσμα να μην το χερομαι οσο θα ηθελα εχεται καποια παρομεια εμπιρεια?

Σχόλια

Ούτε εγώ μπορώ να του φορέσω φούτερ

Εικόνα Marina Agalliu

Επισεις ουτε εγω μπορω με τιποτα να φορεσω φουτερ με τιποτα δεν ξερω αμα το εχει παρει απο εμενα αυτο η εχει καποιο προβλημα το παιδι δεν ξερω εξω κανει κρυω και αυτος αρνειτε να φορεσει μπουφαν και κλεει δεν θελω λεει και τσιριζει.

like0

Αισθητηριακα

Εικόνα Μαριλία

Δεν ξερω ποια ειναι η εξέλιξη του 1 χρονο μετα αλλα ισως να πηγαινες να ελέγξεις το μωρακι σου αν εχει καποιο θεμα στην αισθητηριακη ολοκληρωση.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.