Εκ γενετής επιληψία λόγω παραμονής στην μήτρα χωρίς αμνιακό υγρό

Εικόνα Έλενα

Μήνυμα από την νόηση στο διαδίκτυο προς το συντάκτη του παρόντος μηνύματος! Το e-mail με το οποίο έχετε εγγραφεί δεν λειτουργεί και η επικοινωνία μαζί σας δεν είναι εφικτή. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας www.noesi.gr/contact.


Μπορεί ένα έμβρυο που έχει μείνει στη μήτρα για 4 ημέρες, χωρίς αμνιακό υγρό, να εμφανίσει επιληψία μεγαλώνοντας; Ή η αποκόλληση του πλακούντα σε μικρή εμβρυϊκή ηλικία, να είναι αιτία επιληψίας αργότερα;

Καρδούλα Τα βιολόγια περιέχουν εμπειρική γνώση. Σημαντική μεν, αλλά δεν υποκαθιστά την επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση. Μπορείτε να δείτε περισσότερες αναρτήσεις για την επιληψία από "βιολόγια" και από τους "Οδηγούς" μας εδώ.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.