Η άλλη όψη της επετείου... Μέρος 3ο

Εικόνα Έλενα

Πιάσαμε  πάτο επιτέλους και τώρα σιγά σιγά ανεβαίνουμε λέγαμε με τον αντρα μου. Για τον Στέφανο έτσι ήταν πραγματικά. Είχε αρχίσει να ρολάρει μόνος του, να στηριζει καλά το κεφάλι και να έχει μια σχετικά καλή εξέλιξη. Φυσικά η συμπεριφορά του γινόταν ολοένα και καλύτερη με τα χαμόγελά του και τις γκριμάτσες που έκανε. Η βλεμματική επαφή ειχε αρχίσει να αποκαθιστάται - ήθελε βέβαια και θέλει ακόμη δουλειά - αλλά πλέον παίζαμε μπάλα - τρόπος του λέγειν.

Η άλλη όψη της επετείου... Μέρος 2ο

Εικόνα Έλενα

 Mε την διάγνωση "αγγειακό εκεφαλικό επεισόδιο ισχαιμικού τυπου" στα χέρια μας μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον γιατρό και την 1 Δεκεμβρίου 2012 αρχίσαμε φαρμακευτικη αγωγή με το depakine. Ευτυχώς δεν ήθελε πολύ ζόρισμα ο μικρός για το φάρμακο και το έπινε. Αλλά οι σπασμοί επέμεναν και όσο επέμεναν οι σπασμοί τόσο αυξανόταν και η δόση του depakine. Μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε γιατρέ και μέχρι πότε θα περιμένουμε κάποιο αποτέλεσμα? ρωτούσαμε. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που μας δίνονται έλεγε ο γιατρός.

Η άλλη όψη της επετείου... Μέρος 1ο

Εικόνα Έλενα

Πέρασε ένας χρόνος κιόλας. Από τότε που άρχισαν όλα και η ζωή μας πήρε άλλο νόημα και  ουσία.

Αλλά ας τα πάρω από την αρχή.

Ο Στέφανος γεννήθηκε στις 37 εβδομάδες με καισαρική τομή μετά από ένα αιφνίδιο σπάσιμο νερών και ο φυσιολογικός τοκετός είχε αποκλειστεί εξαρχής λόγω της ύπαρξης ινομυώματος που διαθέτει η γράφουσα στην έξοδο του τραχήλου. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ίσως από τις καλύτερες εμπειρίες που θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα, καθώς ήμουνα μέχρι τελευταία στιγμή στα πόδια μου, δουλεύοντας μέχρι και τον 8ο μήνα.

Σελίδες

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.