Ένας τσακωμός με "νόηση" και "πρόταση"...

Εικόνα Angela Papastavrou
Ε όχι και να τσακωθούμε για το NOESI.gr! Ναι, κι όμως! Αλήθεια σας λέω. Έτσι έγινε και θα σας το περιγράψω αμέσως: Ήταν μεσημέρι γύρω στις 4. "Έχω ώρα ακόμη σκέφτηκα" και έτσι μπήκα πάλι να δώ εαν είχα νέα e-mail, να απαντήσω σε 2 και φυσικά να μπω πάλι στο NOESI. Ετσι πάλι μπροστά στο φορητό μου Η/Υ διάβασα άλλη μια φορά τα καινούργια σχόλια της ημέρας, για χιλιοστή φορά κάτι στο "Βιβλίο των παρεμβάσεων" για το ΑΒΑ και μπηκα και στο "Βιβλίο της πρόνοιας" αλλά μπα τίποτε το καινούργιο! Ετσι γύρισα στην αρχική σελίδα και ...άνοιξε η πόρτα και νάτος! Είχε γυρίσει ο άνδρας μου νωρίτερα από τη δουλειά. - Πως και έτσι νωρίς; είπα εγώ αδιάφορα και μισοσαστισμένη προσπαθώντας να κλείσω το κομπιούτερ χωρις να το προσέξει γιατί αλλιώς θα άρχιζε πάλι τη μουρμούρα, αλλά τελικά δε το γλίτωσα! - Δε στο 'πα χτες ότι θα ερχόμουν νωρίτερα; Αλλά που να με προσέξεις όταν σου μιλάω όταν εσύ όλη μέρα είσαι μπροστά στον Η/Υ. Αν ήταν άνθρωπος θα ζήλευα. (Ναι πως τώρα όχι!) - Τι έχει για φαί; - Το χτεσινό, να σου ζεστάνω; - Α, κατάλαβα σήμερα που δεν είχε και μαγείρεμα... Το έκλεισες καθόλου ή, τι ρωτάω θα το δώ στο λογαριασμό του ΟΤΕ! Θα βάλω μόνος μου να μη σε απασχολώ κιόλας. Το παιδί θα κοιμάτε πάλι από τις μία γιατί η μάνα του σερφάρει στο Διαδίκτιο! - Στο NOESI σερφάρω, είπα αποροφημένη σε αυτό που διάβαζα. Ένα άρθρο της Ligeri [ποια είναι η Ligeri] για ένα σπέσιαλ κλαμπ NOESI.gr μόνο για μέλη χωρίς πολλές εξηγήσεις για τις σκέψεις της αλλά επιφυλασόταν για προσεχώς... [διαβάστε το άρθρο για το "κλαμπ NOESI.gr"] Τελικά το έκλεισα και απόφάσισα ότι κάποια στιγμή αργότερα να το ξανα ανοίξω. - Μα όλη μέρα στο noesi είσαι. (άντε πάλι σκέφτηκα) - Και εσύ που το ξέρεις; - Δε το βλέπω; Mόλις μπορέσω στο γραφείο να μπω στο internet και μπω στις σελίδες του NOESI πάντα εσένα βλέπω συνδεμένη. Ωχ, ξέχασα ότι και οι άλλοι το βλέπουν, ξέχασα ότι και οι επισκέπτες τις σελίδας μας διαβάζουν και μας σχολιάζουν. Ξέχασα ότι τα εσώψυχά μας βγαίνουν δημόσια στη φόρα.
    Ξέχασα ότι τελοσπάντων δεν είναι prive club.
Eίπα να μη δείξω την ταραχή μου και είπα: - Εσύ γιατί μπαίνεις στο NOESI, άρα με κατασκοπεύεις. - Όχι απλά με ενδιαφέρουν τα θέματα το ξέρεις, άλλωστε βρήκα κατι πολύ ενδιαφέρων σήμερα. (Ωχ σκέφτηκα θα διάβασε ότι ήμουν στα χάλια μου σήμερα και το έγραψα σε ένα σχόλιο και...). Διάβασα ότι ο Καιάδας δεν ήταν αποθετήριο αναπήρων παιδων όπως νομίζαμε, είδες για σένα το έγραψε ο Agkou! (Νά 'τη η μπιχτή, σκέφτηκα, άρα τα διαβάζει τα σχόλια που γράφω). Το διάβασες; - Ναι φυσικά, είπα και αποσύρθηκα σε άλλο δωμάτιο γεμάτη σκέψεις.
    Πόσοι άλλοι άραγε έχουν διαβάσει τα εσώψυχά μας;
Τις εκ ψυχής εξομολογήσεις και τις απαντήσεις μου στην Kari, Ligeri, Mageandi κλπ; Ω! Πάγωσα. Μήπως θα έπρεπε αυτά που γράφουμε και δεν έχουν να κάνουν με ενημέρωση πάνω σε επιστημονικά θέματα αλλά είναι προϊόντα ψυχής να μην βρίσκονται σε κοινή θέα; Με στοίχιωσαν οι σκέψεις και έπρεπε να συνδεδώ και να γράψω... Και έγραψα ένα σχόλιο στη Ligeri, με αποδέκτη και τον Agkou, με θέμα "μια πρόταση" [διαβάστε την "πρόταση"]. Ελπίζω να βρώ ανταπόκριση στις σκέψεις και τα συναισθήματά μου, (την βεβήλωση της ψυχής μου, από τους "επισκέπτες" του NOESI.gr) και από τα άλλα μέλη του site!!!!!!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.