Επαγγελματική αποκατάσταση ΑΜΕΑ

Εικόνα Μανώλης Σιτές

Καλημέρα σε όλους

έχω ένα παιδί 18 ετών που φέτος τελειώνει το ειδικό γυμνάσιο, και θα ήθελα να μου πει  όποιος γνωρίζει, τι υπάρχει για επαγγελματική αποκατάσταση ή ποιος μπορεί να με συμβουλέψει βάση των δεξιοτήτων του παιδιού πιο είναι καλύτερο για αυτό;

Το παιδί έχει διαγνωσθεί με ήπια νοητική υστέρηση είναι αυτοεξηπηρετούμενο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πατάει στο σύνδρομο Sotos, μπορεί να διαβάσει, να γράψει, είναι κοινωνικός, στα μαθηματικά έχουμε προβληματάκια, στην ώρα και στα χρήματα.

Σχόλια

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»

Εικόνα Μαρία Ελένη

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Μαργαρίτα, στο τηλ. 2106138150, ή κάποιο αντίστοιχο που εκπαιδεύουν παιδιά με αντίστοιχες δυσκολίες.

like1

Έχω κι εγω ενα γιο με Sotos, θα χαρώ να γνωριστούμε

Εικόνα Πηνελόπη

Εχω κι εγω ενα γιο με sotos 14 ετων σε παρα πολυ καλη κατασταση.

Πολυ θα χαρω να σας γνωρισω, να συναναστραφουν τα παιδια και να ανταλλαξουμε αποψεις.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.