Επέμβαση στα δόντια, χρειάζομαι πληροφορίες

Εικόνα Γιάννης

Καλησπέρα στην παρέα. Πρέπει να κάνω επέμβαση στο γιο μου στα δόντια του και χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες και συστάσεις για γιατρούς και νοσοκομεία που έχετε επισκεφτεί.

Σχόλια

Μελετήστε τις αναρτήσεις με θέμα: Ιατροί Οδοντίατροι

Εικόνα NOESI.gr

Καλημέρα, αν θέλετε μελετήστε τις αναρτήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο, θα βρείτε πληροφορίες από τα μέλη της κοινότητας, σχετικά με το θέμα που σας ενδιαφέρει:

Αν θέλετε, επίσης, γράψτε και την περιοχή που βρίσκεστε, ώστε αν κάποιος μπορεί να προτείνει κάποιον/-α ιατρό να είναι στοχευμένο. 

Αν είστε στην Αττική, προτείνουμε να δείτε το Οδοντιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά "Ο Άγιος Παντελεήμων" για το οποίο έχουμε καλή εικόνα. Εκεί λειτουργούν:

  • Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και Ιατρεία Επειγόντων Περιστατικών.
  • Παιδοδοντικό Ιατρείο.
  • Ιατρείο Διάγνωσης, Επανεξέτασης και Οδοντοθεραπείας ΑμεΑ και ασθενών με χρόνια νοσήματα.
  • Χειρουργική Μονάδα Οδοντοθεραπείας ΑμεΑ με γενική αναισθησία.

Θα τα βρείτε όλα στο παραπάνω link.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.